Linden Stanis Duo Hanglamp met 2 dubbele kappen (40 x 22 cm) - Alle kleuren

Product Code: 663182
Hanglamp Linden Stanis Duo | Dubbele stoffen kappen (40x22 cm)

Linden Stanis Duo Hanglamp met 2 dubbele kappen (40 x 22 cm) - Taupe Wit

€ 219,95
Hanglamp Linden Stanis Duo | Dubbele stoffen kappen (40x22 cm)

Linden Stanis Duo Hanglamp met 2 dubbele kappen (40 x 22 cm) - Zwart

€ 219,95
Hanglamp Linden Stanis Duo | Dubbele stoffen kappen (40x22 cm)

Linden Stanis Duo Hanglamp met 2 dubbele kappen (40 x 22 cm) - Wit

€ 219,95
Linden Stanis Duo Hanglamp met 2 dubbele kappen (40 x 22 cm) - Alle kleuren
Omschrijving

Details

Linden Stanis Duo Hanglamp met dubbele lampenkappen
De Linden Stanis Duo hanglamp is een prachtige lamp met 2 Linden Stanis lampenkappen. Deze stoffen hanglamp onderscheidt zich door de unieke Linden Stanis lampenkappen. Dit zijn namelijk dubbele kappen. Dubbele lampenkappen bestaan uit 2 kappen. De binnenste kap steekt aan de onderzijde uit. Hierdoor ontstaat een mooi effect en dit voorkomt inkijk in de lamp wanneer deze bijvoorbeeld boven de eettafel hangt.

Mooie materialen en perfecte afwerking
De binnenste kap wordt standaard geleverd in een hoge kwaliteit wit katoen. De buitenste kap is gemaakt van mooi transparant linnen. En is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, antraciet, kiezel, taupe en wit. Op aanvraag is de buitenkap ook in andere kleuren verkrijgbaar, neem hiervoor contact met ons op.

De lampenkappen zijn 22 cm hoog en hebben een diameter van 40 cm en hangen aan een solide plafondbalk (pendel) in RVS look. Deze lamp is zeer geschikt voor gebruik boven eettafels van 160 tot 200 cm breed. De kwaliteit en afwerking van de  lampenkappen is perfect want deze worden in Nederland met de hand gemaakt.

Afmetingen en details van de hanglamp
De hoogte van de lamp (incl.) kappen is max. 170 cm. En kan op verschillende hoogtes worden gemonteerd. In de plafondbalk is ruimte om ongebruikte snoeren weg te werken. De breedte inclusief lampenkappen is 110 cm. De plafondbalk (pendel) is 100 cm breed. De afstand tussen de fittingen is 70 cm. De lamp wordt geleverd zonder lichtbronnen en heeft 2 x een E27 fitting (max. 60 watt). De lamp is dimbaar met een wanddimmer en daarbij behorende dimbare lichtbronnen.

Stoffen hanglamp op maat
Bij LampenCompleet.nl kunt u een hanglamp op maat bestellen. Liever een andere plafondbalk of andere kappen? Het kan allemaal. Kies hier een mooie plafondbalk/pendel voor 1, 2 of 3 kappen en selecteer hier uw dubbele kappen in een mooie kleur. Alle losse onderdelen passen bij elkaar dus zijn onderling te combineren. 

Extra opties voor deze hanglamp
Nog minder inkijk in de lamp en extra mooi diffuus licht gewenst? Voor deze stoffen hanglamp zijn er blenders (deksels) beschikbaar. Houd er rekening mee dat een blender veel licht absorbeert. Deze lamp is ook verkrijgbaar met 3 dubbele lampenkappen, bekijk hier de Linden Stanis Trio Hanglamp met 3 dubbele kappen. En is ook leverbaar met grotere kappen, bekijk hier de Linden Stanis Duo Hanglamp met 2 dubbele kappen (47 x 26 cm).

Hulp, advies of gratis kleurenstaal nodig?
De buitenkap kan in diverse stoffen, kleuren en formaten worden geleverd. Uiteraard zonder meerprijs. Neem contact met ons op voor advies en de mogelijkheden. Zeker weten dat u de juiste kleur besteld? Vraag hier een gratis kleurenstaal aan.

 

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur Div. kleuren Linnen
Lampenkap Afmeting 40 x 25
Aantal kappen Dubbele kappen