Erica Hanglamp in mat metaal (50 cm) - Zwart

Product Code: 663375
Erica Hanglamp in mat metaal (50 cm) - Zwart
€ 159,95
of
Omschrijving

Details

Erica Hanglamp (50 cm) - Zwarte design hanglamp 

De Erica Hanglamp is een prachtige moderne hanglamp. De spijlen van de lamp zijn gemaakt van mat zwart metaal. Door het open design van de lamp ontstaat een moderne uitstraling. Hang deze zwarte hanglamp bijvoorbeeld boven een eettafel of boven een salontafel in de woonkamer. Onze interieurtip: hang 2 lampen naast elkaar boven de eettafel, en creëer een unieke eyecatcher. Deze lamp voelt zich thuis in een modern en industrieel interieur.

Transparant ontwerp

Deze lamp leent zich uitstekend voor het het plaatsen van de trendy grote globe lichtbronnen. Deze lichtbronnen laten de lamp nog meer opvallen. De lamp heeft een diameter van 50 cm, maar door het transparante ontwerp kan men door de lamp heenkijken. Zo valt er altijd licht door de lamp, en beperkt deze lamp geen doorkijk.

Afmetingen en details van de hanglamp

De lamp heeft een diameter van 50 cm. Maar is ook verkrijgbaar in een uitvoering van 40 cm diameter. De lamp heeft een lengte van 140 cm, en is eenvoudig in te korten. Deze hanglamp wordt exclusief lichtbron geleverd (E27, max. 40 watt). Bestel hier de bovengenoemde grote globe (LED) lichtbronnen.

De Erica hanglamp (50 cm) hangt aan een staalkabel. De lamp is na installatie eenvoudig te corrigeren (bovenaan de kap) zodat deze mooi recht hangt.

Vragen of advies?

Vragen over de Erica hanglamp? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag. Bel 06-3029 1199, mail naar info@lampencompleet.nl of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. Wilt u de Erica hanglamp in de winkel bekijken en/of kopen? Dat kan ook. Een greep uit ons assortiment is in diverse woonwinkels te zien en te koop. Zoek hier een woonwinkel bij u in de buurt.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Materiaal Nee
Kleur Zwart
Lichtbron meegeleverd? Nee
Max. wattage Nvt
Fitting Nvt
Elektrische vereisten Nvt