Bulby 5-lichts | Hanglamp met 5 Globe Lampen 95 mm (Kooldraad Helder)

Product Code: 663539
Bulby 5-lichts | Hanglamp met 5 Globe Lampen 95 mm (Kooldraad Helder)

Special Price € 189,95

Normale prijs: € 209,70

of
Omschrijving

Details

Bulby 5-lichts - Hanglamp met meerdere lichtpunten

De Bulby 5-lichts is een hippe hanglamp. De lamp bestaat uit een zwarte plafondplaat met daaraan 5 zwarte strijkijzersnoeren. Aan de snoeren hangen 5 prachtige LED kooldraadlampen, gemaakt van helder glas. Dankzij de LED technologie zijn de lampen zuinig in gebruik.

De snoeren zijn eenvoudig in te korten. Hierdoor kunnen de bijgeleverde LED lampen op iedere gewenste hoogte worden gehangen. Of hang elke lamp op een andere hoogte voor een speels effect. De plafondplaat is 120 cm breed. Door de breedte is deze hanglamp ideaal voor boven een eettafel.

Goed om te weten: De onderdelen van deze Bulby 5-lichts hanglamp (de plafondplaat en 5 x Globe LED lampen) zijn ook los te bestellen in onze webshop. Wanneer je de onderdelen los bestelt kost de lamp 209,70. Bestel deze lamp en bespaar 19,75.

Vragen over de Bulby 5-lichts hanglamp?

Vragen over de Bulby hanglamp? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag. Bel of Whatsapp via (+31) 06 - 3029 1199, mail naar info@lampencompleet of gebruik het contactformulier. Een groot deel van onze lampencollectie is te zien en te koop bij Loods 5 en Depot 7 woonwarenhuizen. Zoek hier een winkel bij jou in de buurt.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Max. lengte (cm) 130 cm
Hoogte verstelbaar bij installatie Ja
Kap diameter (cm) Nee
Plafondbalk - lengte 120 cm
Plafondbalk - breedte 8,5 cm
Dimbaar (met dimbare lichtbron) Ja
Lichtbron meegeleverd? Ja
Max. wattage 60 Watt
Fitting E27
Elektrische vereisten Nee
Aantal lichtpunten 5

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten