Hanglampen industrieel

Industriele hanglampen die voldoen aan de allerlaatste interieurtrends. Deze lampen passen perfect in een stoer en modern interieur.

DEEL VAN ONZE COLLECTIE IS TE ZIEN BIJ WOONWINKELS: LOODS 5 & DEPOT ZEVEN

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk en koop onze lampen in de winkels van o.a. Loods 5

Zeker weten dat onze industriele en moderne hanglampen passen in het interieur? Bekijk ze dan in een winkel in de buurt. Een groot deel van ons assortiment is te zien en te koop bij bekende woonwarenhuizen zoals: Loods 5, Depot Zeven en Living for All. Zeker weten dat de lamp die u wilt bekijken op voorraad is? Neem dan contact met ons op, dan weet u het 100% zeker. De lampen kunnen hier worden bekeken en direct mee naar huis worden genomen. 

Zwarte industriele hanglamp

Zwarte industriele hanglampen zijn zeer trendy en passen in iedere inrichting. Veel van onze zwarte lampen hanglampen hebben een open design. Hierdoor ogen ze luchtig en zorgen ze voor perfect licht. Lamp boven een eettafel hangen? Dan is een lamp met een dergelijk ontwerp een aanrader. Er is dan goed licht op de tafel en het oogt niet massief. 

Dubbele hanglamp industrieel

Wij bieden ook dubbele hanglampen in industriele stijl aan. Dit zijn plafondbalken met daaraan 2 lampen. Maar deze kan ook zelf worden samengesteld. Kies 2 industriele hanglampen uit en bevestig deze naast elkaar aan het plafond. Dit zorgt voor nog meer impact van de lamp en is een leuke oplossing voor boven een eettafel of in de keuken.