Organza kappen

Hanglampen met organza lampenkappen. De organza stof geeft de kappen een luxe uitstraling. Onze kappen worden met de hand gemaakt in Nederland. Dit kenmerkt zich door de mooie kwaliteit, de strakke afwerking en de mooie stoffen. Het organza is namelijk van een prachtige kwaliteit. 

ONZE LAMPEN ZIJN OOK TE ZIEN & TE KOOP BIJ LOODS 5 (SLIEDRECHT, DUIVEN, MAASTRICHT, AMERSFOORT, ZAANDAM) & DEPOT ZEVEN (HULST)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Lampen en kappen op maat

Bovenstaande organza hanglampen zijn door ons samengesteld en hebben 1, 2 of 3 dubbele kappen. U kunt ook zelf een lamp samenstellen. Kies hiervoor een pendelbalk en de gewenste losse lampenkappen. Al onze losse kappen passen op de pendelbalken en plafondbalken op onze site. Komt u er niet uit of zit de gewenste kleur of maat er niet bij? Neem contact met ons op, wij leveren deze ook op maat.

Organza

Organza is een soepele en licht doorschijnende stof. Door de lichte glans krijgt de stof een luxe uitstraling. Onze Olly hanglampen hebben dubbele organza lampenkappen. Dat betekent dat deze bestaan uit 2 losse kappen. Door de kleinere binnenkap ontstaat een 3D effect en is er vrijwel geen inkijk op de lichtbon. Hierdoor een ideale lamp voor boven een eettafel.