Olly Solo Flexi Hanglamp met dubbele kap (47x24 cm) | Wit of zwart

Product Code: 663038
Hanglamp met Organza Lampenkap - Zwart of Wit

Olly Solo Flexi Hanglamp met dubbele kap (47x24 cm) | Wit

€ 169,95
Hanglamp met Organza Lampenkap - Zwart of Wit

Olly Solo Flexi Hanglamp met dubbele kap (47x24 cm) | Zwart

€ 169,95
Olly Solo Flexi Hanglamp met dubbele kap (47x24 cm) | Wit of zwart
Omschrijving

Details

Flexibel instelbare plafondlamp met organza lampenkap

De Olly Solo Flexi hanglamp is heeft een dubbele stoffen kap. Dit houdt in dat de lamp een buitenkap en een kleinere binnenkap heeft. Hierdoor ontstaat een luxe lampenkap. De buitenkap is gemaakt van prachtig organza stof. De binnenkap is gemaakt van kwalitatief wit katoen. Onze stoffen lampenkappen worden met de hand gemaakt in Nederland. Dat zie je terug in de strakke afwerking en het gebruik van hoge kwaliteit stoffen. 

Verander jij regelmatig je woonkamer? Of wil je het licht in jouw huis soms ergens anders op richten? Dan is deze lamp ideaal. Want de lamp is flexibel instelbaar en vrijwel alle kanten op te richten. Dus ook een geschikte lamp wanneer het aansluitpunt voor de lamp niet recht boven de eettafel of salontafel zit. 

De lampenkap heeft een diameter van 47 cm en een hoogte van 24 cm.

Gratis kleurstaal

Zeker weten dat het stof en de kleur van de lampenkap van deze lamp past bij jouw interieur? Vraag een gratis kleurstaal aan.

Advies of vragen?

Neem contact met ons op, wij adviseren en helpen je graag. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 19:00 en op zaterdag van 10:00 tot 13:00. Bel (+31) 06 3029 1199 (WhatsAppen mag ook), mail naar info@lampencompleet.nl of gebruik ons contactformulier.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur Div. kleuren Organza
Lampenkap Afmeting 47 x 22
Aantal kappen Dubbele kappen