Linnen kappen

Overzicht van onze hanglampen met dubbele stoffen kappen. De lampenkappen zijn gemaakt van zeer mooi en kwalitatief linnen. De kappen worden met de handgemaakt in Nederland. Dat zie je terug in de perfecte afwerking. Elke lamp is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Er zijn lampen met 1, 2 of 3 lampenkappen aan een plafondbalk. Wij leveren ook hanglampen op maat, dus staat uw kleur of afmeting er niet bij? Neem dan contact met ons op. Vraag een gratis kleurstaal aan van onze lampenkappen.

 Een deel van onze lampencollectie is te zien bij de winkels van Loods 5 en Depot Zeven.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Dubbele linnen kappen - op maat

Staat de ideale hanglamp er niet bij? U kunt ook zelf een lamp samenstellen. Kies hiervoor een plafondbalk voor 1, 2 of 3 lampenkappen. En vervolgens de gewenste kappen in linnen, luxe linnen of organza. Standaard kleuren in het assortiment zijn: bruin, donkergrijs, lichtgrijs, wit, zwart en taupe. De luxe linnen varianten zijn ook verkrijgbaar in de trendy kleuren: leger groen en mais geel. Maar wij kunnen deze ook leveren in iedere andere gewenste kleur. Neem hiervoor contact met ons op. U krijgt een gratis kleurstaal thuis gestuurd zodat thuis kunt kijken of de kleur past bij uw interieur.

100% linnen en met de handgemaakt in NL

Onze lampenkappen worden met de handgemaakt in Nederland. Dat zie je terug in de kappen. De afwerking is perfect en strak. En de stoffen zijn mooi en van hoge kwaliteit.