Luxe linnen kappen

Hanglampen met luxe linnen kappen. Handgemaakt in Nederland en 100% luxe linnen stof. Mooie en strakke afwerking. Een groot deel van onze lampen is te zien en te koop bij diverse woonwarenhuizen. Zoals Loods 5 & Depot Zeven. Bekijk onze linnen Stylish lampen daar, en raak direct overtuigd van deze prachtige stoffen hanglampen. Of vraag een gratis kleurenstaal aan van onderstaande lampen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Stylish - Luxe linnen hanglampen

Linnen lampenkappen zijn zeer populair op dit moment. Bovenstaande hanglampen met linnen lampenkappen zijn de toppers binnen dit segment. De kappen worden gemaakt van luxe linnen stof. Daarnaast worden ze met de hand gemaakt in Nederland. Veel lampenkappen worden machinaal in het buitenland gemaakt. Hierdoor is de afwerking niet altijd strak en nauwkeurig. Wij willen perfect afgewerkte en mooie hanglampen leveren en kiezen daarom voor deze handgemaakte kappen. Bekijk deze hanglampen met stoffen kappen bij de winkels van Loods 5 (Maastricht, Sliedrecht, Amersfoort, Maastricht, Duiven) of Depot 7 (Hulst).

Gratis kleurstaal van lampenkappen

De hanglampen zijn verkrijgbaar met 1, 2 of 3 kappen. Met dubbele of enkele kappen. Ze zijn verkrijgbaar in standaardkleuren zoals zwart, wit, lichtgrijs, donkergrijs, bruin, groen en geel. Maar op aanvraag ook leverbaar in elke andere kleur. Niet zeker welke kleur het beste past bij uw interieur? Vraag een gratis kleurenstaal aan. Deze kleurenstalen zijn beschikbaar van de standaardkleuren, maar ook van afwijkende kleuren. Zoals paars, blauw, oranje of mint. Neem hiervoor contact met ons op.