Construction Industriele Hanglamp | Grijs Ijzer

Product Code: 663487
Construction Industriele Hanglamp | Grijs Ijzer
€ 229,95
of
Omschrijving

Details

Construction industriële hanglamp (Grijs ijzer)

De Construction is een industriële metalen hanglamp. De lamp heeft een 4 lichtpunten. Deze lichtpunten i.c.m. het vierkante design maakt de lamp een echte eye-catcher. Een stralend middelpunt voor bijvoorbeeld boven een eettafel. Het frame is gemaakt van (donkergrijs) metaal en in verstek gelast, en dat maakt deze lamp supergaaf. 

Details en afmetingen

De lamp heeft langwerpig ontwerp. De lamp is 120 cm breed en 13 cm diep. De lamp is in hoogte verstelbaar (tussen 35 en 155 cm) door middel van dunne staalkabels. De lamp is geschikt om te dimmen. Hiervoor moet een geschikte wanddimmer en dimbare lichtbron worden gebruikt. Fitting: E27 en max. 60 Watt. De maximale maat voor de lichtbron is 95 mm. De Globe 95mm Spiraal Amber past in deze lamp.

Vragen of de lamp in de winkel bekijken?

Een groot deel van ons assortiment is te zien & te koop in woonwinkels zoals Loods 5 en Depot 7. Zoek hier een winkel in de buurt. Vragen over deze stoere industriele Construction hanglamp? Bel of Whatsapp naar: 06-3029 1199 of mail naar info@lampencompleet.nl. Of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Kenmerken

Aanvullende Informatie

afmeting Nee
Kleur Grijs (donker)
Materiaal Nee
rozet/voet Nee