Stylish Stanis Duo XL Hanglamp (47 x 23 cm) | In Alle Kleuren

Product Code: 663470
Voor dit product zijn geen opties beschikbaar
Stylish Stanis Duo XL Hanglamp (47 x 23 cm) | In Alle Kleuren
Omschrijving

Details

Stylish Stanis Duo XL

De Stylish Stanis Duo XL Hanglamp is een moderne hanglamp met 2 dubbele lampenkappen die aan een extra brede pendelbalk hangen. Door deze extra breedte hangt de lamp mooi boven grote tafels. De lampenkappen bestaan uit een binnen- en een buitenkap. Door de standaard witte binnenkappen ontstaat een diffuus licht en kijkt u niet direct in de lichtbronnen. De buitenkappen zijn verkrijgbaar in de kleuren donker grijs, licht grijs, army groen, maïs geel, wit en zwart.

Handgemaakt in Nederland

Alle lampenkappen zijn in Nederland handgemaakt en hebben hierdoor bijzondere afwerkingen. Door de luxe linnen waarvan de kappen gemaakt zijn, ontstaat er een fijn licht.

Afmetingen en details van de hanglamp

Bij de Stylish Stanis Duo XL Hanglamp hangen de 2 dubbele lampenkappen aan een extra brede pendelbalk van 90 cm. De lampenkappen zijn 23 cm hoog en hebben een diameter van 47 cm. De hoogte van de lamp is 150 cm en deze is verstelbaar met een snoer. U kunt de lamp makkelijk dimmen met een wanddimmer. De hanglamp wordt geleverd zonder lichtbronnen.
Deze hanglamp is ook verkrijgbaar met een pendelbalk van 70 cm. Hier hangen de lampenkappen wat dichter bij elkaar. De kappen zijn ook in een kleinere maat verkrijgbaar.

Vragen of een gratis kleurenstaal?

Vragen over de grote hanglamp? Neem contact op, bel 06 - 3029 1199 of mail naar info@lampencompleet.nl. Wilt u de kleuren van de lampenkappen in het echt zien? Vraag dan een gratis kleurenstaal aan.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur Div. kleuren Linnen
Lampenkap Afmeting 47 x 23
Aantal kappen Dubbele kappen