Hanglampen industrieel

Industriele hanglampen die perfect passen in een stoer en modern interieur. Van zwarte metalen hanglampen tot langwerpige hanglampen die ideaal zijn voor boven jouw eettafel. Wij selecteren onze lampen op kwaliteit en de laatste interieurtrends. Lampen in het echt bekijken? Dat kan. Een groot deel van onze collectie is te zien en te koop bij de woonwinkels van Loods 5 en Depot Zeven.

 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk en koop onze lampen in de winkels van o.a. Loods 5

Zeker weten dat onze industriele en moderne hanglampen passen in het interieur? Bekijk ze dan in een winkel in de buurt. Een groot deel van ons assortiment is te zien en te koop bij bekende woonwarenhuizen zoals: Loods 5 (Amersfoort, Zaandam, Maastricht, Sliedrecht, Duiven) en Depot Zeven (Hulst). Zeker weten dat de lamp die u wilt bekijken op voorraad is? Neem dan contact met ons op. De lampen kunnen hier worden bekeken en direct mee naar huis worden genomen (indien voorradig). 

Zwarte industriele hanglamp

Zwarte industriele hanglampen zijn zeer trendy en passen in iedere inrichting. Veel van onze zwarte lampen hanglampen hebben een open design. Hierdoor ogen ze luchtig en zorgen ze voor perfect licht. Lamp boven een eettafel hangen? Dan is een lamp met een dergelijk ontwerp een aanrader. Er is dan goed licht op de tafel en het oogt niet massief. Een rechthoekige of langwerpige lamp benadrukt de vorm en lengte van de tafel.

Hanglamp met meerdere lampen

Hanglampen met daaraan meerdere LED lampen (lichtbronnen) zijn zeer trendy. Je ziet ze veel in woonbladen en woonprogramma's op TV. De lamp bestaat uit een plafondbalk met daaraan meerdere fittingen. In de fittingen komen verschillende peertjes te hangen. Deze lampen zijn minimalistisch qua design en passen in een landelijke en industriele woonstijl. Of ga voor een zwarte hanglamp met metalen frame. Ook hierin kan je verschillende lichtbronnen bevestigen voor een speels effect.