Morgana Hanglamp 38 cm | Zwart

Omschrijving

Details

Morgana - Zwarte hanglamp met spijlen (38 cm)

Deze zwarte Morgana spijlenlamp (38 cm) is een design hanglamp gemaakt van metaal. Door het open ontwerp van deze hanglamp ontstaat er een prachtige lichtopbrengst in uw interieur. De onderkant van de lamp is opengelaten, zodat het licht onbelemmerd op de tafel kan komen. Deze hippe en populaire hanglamp is uitermate geschikt voor boven een (eet)tafel. Plaats 2 hanglampen naast elkaar voor nog meer impact!

Deze hanglamp is door zijn gebogen vorm en het gebruik van metaal een mooie luchtige lamp. Deze zwarte Morgana hanglamp leent zich perfect voor het gebruik van grote (LED) globe lampen. Bijvoorbeeld de Globe 95 mm Spiraal Helder.

Details van de hanglamp

De lamp heeft een diameter van 38 cm. Maar is ook verkrijgbaar in een diameter uitvoering van 28 cm, 48cm en 58 cm. De lamp heeft een snoer van 140 cm lang. Deze is tijdens de installatie eenvoudig in te korten op elke hoogte. De Morgana hanglamp hangt aan het elektriciteitssnoer. De lamp wordt geleverd zonder lichtbron (E27, max.40 watt).

Hulp nodig of vragen?

Heeft u nog vragen over de lamp? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 06-3029 1199, mail naar info@lampencompleet.nl of gebruik het contactformulier op de contactpagina. De Morgana hanglamp in de winkel bekijken? Een greep uit ons assortiment is in diverse woonwinkels te zien en te koop. U vindt onze producten o.a. bij Loods 5, Living for All en Depot 7.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur Zwart
Lampenkap Afmeting Nee
Aantal kappen Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten