Morgana Hanglamp 48 cm | Zwart

Product Code: 663471
Morgana Hanglamp 48 cm | Zwart
€ 159,95
of
Omschrijving

Details

Morgana hanglamp in zwart mat metaal (48 cm)

Deze grote Morgana hanglamp is een prachtige moderne lamp gemaakt van mat zwart staal.  De zwarte spijlen geven de lamp een open en luchtige look. Daarnaast is er meer lichtopbrengst in uw huis door het open ontwerp.

Deze zwarte lamp is ideaal voor boven een (eet)tafel. De onderkant van de lamp is namelijk open. Zodat het het licht van de lamp optimaal op de tafel schijnt. Deze lamp wordt veel gekocht voor moderne en industriële interieurs. Door het open design van de lamp is het een grote maar toch luchtige lamp boven een tafel.

Afmetingen van de Morgana hanglamp

Deze grote Morgana lamp heeft een diameter van 48 cm. De lamp is 140 cm hoog. De hoogte is variabel instelbaar tijdens de installatie. De hanglamp hangt aan een stevige staalkabel. De lamp kan aan de bovenkant van de kap gecorrigeerd worden zodat ie perfect recht hangt. Deze lamp is ook verkrijgbaar in andere diameters namelijk: 28 cm, 38 cm en 58 cm. Een mooie lichtrbon bij deze lamp is de Globe LED Lamp Spiraal Helder.

Advies of hulp?

Vragen over de Morgana hanglamp? Of heeft u gratis advies? Wij hebben jaren ervaring in de lampenbranche en voorzien u graag van een eerlijk advies. Neem contact met ons op: 06-3029 1199 of mail naar info@lampencompleet.nl Of gebruik het contactformulier op de contactpagina. De Morgana lamp (48 cm) in een winkel bekijken? Een groot deel van ons assortiment is in diverse bekende woonwarenhuizen te zien en te koop. Zoals bij Loods 5 en Depot 7.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur Zwart
Lampenkap Afmeting Nee
Aantal kappen Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten