Gratis verzending vanaf €24,95
Op werkdagen voor 12:00 besteld? Vandaag verzonden!
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
30 dagen bedenktijd

Wat is een Cubic lamp?

Cubic lampen hebben een open en rechthoekig ontwerp. Het frame van de lamp is gemaakt van stevig metaal. Ze vallen op door het robuuste en stoere ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen en met een variërend aantal lichtpunten (fittingen).

3 redenen waarom de Cubic lampen populair zijn

  1. De lampen hebben een stoer uiterlijk dankzij de vorm en het gebruik van donker metaal. Hierdoor passen ze perfect in een industrieel interieur.
  2. Je kan zelf bijpassende lichtbronnen uitzoeken. Hierdoor bepaal je zelf de stijl van de Cubic lamp. Hou je bijvoorbeeld van een vintage look? Kies dan een Edison LED lamp in rookglas. Hou je van iets moderner en warmer licht? Kies dan een Globe LED van amberkleurig glas.
  3. Dankzij het gebruik van metaal is de lamp superstevig en oerdegelijk. Het is een lamp die tegen een stootje kan.

Waar worden deze lampen toegepast?

De Cubic hanglampen worden vaak boven een eettafel bevestigd. Ook de Cubic Strak Hanglamp XL (maar liefst 168 cm breed!) wordt hier vaak toegepast. Want dankzij het open ontwerp van de Cubic hanglampen ogen deze lampen toch luchtig. En ze zien er niet massief uit en ze laten tevens daglicht door.

Hanglamp Cubic
Cubic Vloerlamp

Welke Cubic lampen zijn er te koop?

Er zijn in totaal 6 Cubic lampen verkrijgbaar. Waarvan 1 vloerlamp en 5 hanglampen. Een van de hanglampen is voorzien van donker gaas. De Cubic vloerlamp past perfect in een hoekje naast de bank. Wil je je lamp graag dimmen maar heb je geen geschikte LED wanddimmer? Kies dan een dimbare lichtbron. Dan kan je je lamp dimmer dankzij een gewone lichtschakelaar.

Hier vind je een overzicht van bijpassende en dimbare LED lichtbronnen.

© Copyright 2023 Lampencompleet