Olly Duo Hanglamp met 2 dubbele kappen (47 x 24) | Alle kleuren

Product Code: 510010
Olly duo hanglamp met organza dubbele kap in diverse kleuren

Olly duo hanglamp met dubbele kappen 2-lichts organza zwart/wit 47x24 kap

€ 234,95
Olly Duo Hanglamp met 2 dubbele kappen (47 x 24) | Alle kleuren
Omschrijving

Details

Olly Duo Hanglamp - Met 2 dubbele organza kappen

De Olly Duo hanglamp heeft 2 dubbele kappen. De buitenkap is gemaakt van prachtig transparant organza. De binnenkap is gemaakt van een hoge kwaliteit katoen. Doordat de binnenkap kleiner en lichter van kleur is, onstaat er een 3D effect. En er is weinig inkijk op de lichtbron. De lampenkappen worden met de handgemaakt in Nederland. Dit zie je terug in de perfecte afwerking.

Afmetingen en specificaties

De organza lampenkappen zijn 24 cm hoog en hebben een diamater van 47 cm. De totale maximale hoogte van de lamp (incl. kappen) is 170 cm. De lamp kan bij installatie op de iedere gewenste hoogte worden gehangen.De plafondbalk in RVS look is 100 cm breed. De totale breedte van de lamp incl. kappen is 117 cm.

Fitting E27, max 60 watt en 220 volt. Deze hanglamp wordt geleverd zonder lichtbron. De lamp is ook leverbaar in andere maten en kleuren. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt hier een gratis kleurenstaal van de lamp aanvragen.

Bekijk onze lampen in de winkel

Lampen in het echt bekijken? Een groot deel van onze collectie is te zien bij woonwinkels door heel Nederland. Zoek hier een winkel bij u in de buurt.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur Div. kleuren Organza
Lampenkap Afmeting 47 x 24
Aantal kappen Dubbele kappen