lampenkappen op maat
construction industriele zwarte hanglamp

Waarom LampenCompleet.nl?

Industriele en moderne hanglampen

Onze lampen voldoen aan de laatste trends. Ons assortiment wordt continue geupdated met de nieuwste industriele, stoere en moderne hanglampen voor aan het plafond. En uiteraard ook vloerlampen, tafellampen, spots, wandlampen en losse vintage LED lampen met kooldraad of spiraal en plafondbalken.

Stoffen lampen op maat

Bij LampenCompleet.nl bestelt u eenvoudig een stoffen hanglamp, plafonnière, plafondlamp of vloerlamp. Er is keuze uit reeds samengestelde lampen, maar u kunt ook zelf de ideale lamp samenstellen. Uiteraard zonder meerprijs. Daarin onderscheiden wij ons. De meeste lampen zijn standaard uit voorraad leverbaar in wit, zwart, taupe en antraciet. Maar diverse andere kleuren zijn ook leverbaar. En er is keuze uit verschillende plafondbalken (pendels) en lampvoeten. Bekijk hier de kleuren en/of vraag direct een gratis kleurenstaal aan. 

Lampenkappen met de hand gemaakt in Nederland

Wij staan bekend om onze kwalitatieve producten en wij staan 100% achter onze producten. Onze lampenkappen worden in Nederland met de hand gemaakt.

Lampen ook te koop bij Loods 5 en Depot 7

Een deel van onze collectie is te zien en te koop bij Loods 5 en Depot Zeven. Loods 5 is een woonwarenhuis met vestigingen in Amersfoort (Utrecht), Zaandam (Noord-Holland), Duiven (Gelderland), Sliedrecht (Zuid-Holland) en Maastricht. Depot Zeven is een woonwarenhuis in Hulst (Zeeland). Bekijk de winkellocaties.