lampenkappen op maat
construction industriele zwarte hanglamp
Gratis kleurenstaal lampenkap

KLEURSTALEN

Vraag ze gratis aan

BESTELLEN

Waarom LampenCompleet.nl?

Hanglamp, plafondlamp en vloerlamp op maat
Bij LampenCompleet.nl bestelt u eenvoudig een stoffen hanglamp, plafonnière, plafondlamp of vloerlamp. Er is keuze uit reeds samengestelde lampen, maar u kunt ook zelf de ideale lamp samenstellen. Uiteraard zonder meerprijs. Daarin onderscheiden wij ons. De meeste lampen zijn standaard uit voorraad leverbaar in wit, zwart, taupe en antraciet. Maar diverse andere kleuren zijn ook leverbaar. En er is keuze uit verschillende plafondbalken (pendels) en lampvoeten. Bekijk hier de kleuren en/of vraag direct een gratis kleurenstaal aan. Naast stoffen hanglampen (met 1, 2 of 3 lampenkappen), plafonnières en vloerlampen op maat leveren wij ook industriële spots en industriële plafonnieres.

Met de hand gemaakt in Nederland
Wij staan bekend om onze kwalitatieve producten en wij staan 100% achter onze producten. Onze lampenkappen worden in Nederland met de hand gemaakt.

Lampen te zien bij Loods 5 en Depot 7
Een deel van onze collectie is te zien en te koop bij Loods 5 en Depot Zeven. Loods 5 is een woonwarenhuis met vestigingen in Amersfoort (Utrecht), Zaandam (Noord-Holland), Sliedrecht (Zuid-Holland) en Maastricht. Depot Zeven is een woonwarenhuis in Hulst (Zeeland). Bekijk de winkellocaties.

Gratis advies
Wij geven u gratis en vrijblijvend advies. Heeft u vragen over de producten op maat? Of twijfelt u over de ideale breedte van een hanglamp of de maat van een stoffen plafonnière? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.