Olly Dubbele Lampenkap Vloer/Hangmodel (47 x 24 cm) - Diverse kleuren

Product Code: 650000
Dubbele Lampenkap Wit Organza (27 x 24 cm) | Olly

Olly Dubbele Lampenkap Vloer/Hangmodel (47 x 24 cm) | Zwart / Wit

€ 72,50
Dubbele Lampenkap Wit Organza (27 x 24 cm) | Olly

Olly Dubbele Lampenkap Vloer/Hangmodel (47 x 24 cm) | Wit / Wit

€ 72,50
Olly Dubbele Lampenkap Vloer/Hangmodel (47 x 24 cm) - Diverse kleuren
Omschrijving

Details

Dubbele Lampenkap in Organza stof (27 x 24 cm)

De lampenkap wordt geleverd in een kwalitatieve organza stof. Deze stof geeft de kap een luxe uitstraling. De lampenkap bestaat uit 2 kappen: een katoenen binnenkap en een organza buitenkap. Hierdoor krijgt deze Olly lampenkap een mooie dieptewerking. Doordat de kleinere lichte binnenkap met een brandende lichtbron heel helder door de organza buitenkap heen straalt. De kap heeft hierdoor een mooi diffuus licht in de woonruimte.

Dit kokermodel is geschikt voor hanglampen maar kan ook op een voet worden geplaatst. De diameter van de kap is 47 cm en is de kap is 24  cm hoog.

Andere kleur of ander formaat?

Al onze stoffen lampenkappen worden met de hand gemaakt in Nederland. Hierdoor is het ook mogelijk op lampenkappen op maat te leveren. Wenst u liever een andere kleur binnenkap of buitenkap? Dat kan. Ook een andere afmeting is mogelijk. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Plafondbalk of lampenvoet van LampenCompleet

Onze lampenkappen zijn universeel. Maar passen uiteraard ook perfect op onze losse plafondbalken en lampenvoeten. Er is tevens een blender/deksel beschikbaar voor deze organza lampenkap.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur Div. kleuren Organza
Lampenkap Afmeting 47 x 24
Aantal kappen Nee