E27 LED Lampen - Grote fitting

Deze lampen hebben een E27 fitting. Ze lijken op de vintage gloeilampen. Maar het zijn LED lampen, dus zeer zuinig in gebruik. Filter eenvoudig op model (globe, peertje, buis of edison). Of kies voor een prachtige LED kooldraadlamp of spiraal LED lamp. Ook te koop bij de Loods 5 en Depot 7 winkels.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Op zoek naar dimbare E27 LED Lampen?

Het grootste deel van onze LED lampen met E27 fitting zijn dimbaar. De meeste lampen werken i.c.m. met een LED wanddimmer. Maar sommige lampen zijn dimbaar zonder dimmer. Dus hiervoor hoeft geen LED-dimmer te worden geinstalleerd. De lamp kan dan door middel van een reguliere lichtschakelaar worden gedimd en deze functie heet '3-stappen dimbaar'. Omdat de lampen kan worden aangepast naar 3 verschillende lichtniveaus.

Lijkt op vintage gloeilamp maar zuinig in gebruik

De lampen lijken op de vintage gloeilampen, die je vast nog kent van vroeger. Maar dankzij de LED technologie zijn ze zuiniger en een stuk duurzamer. Vooral de Edison en Peer modellen hebben een retro uitstraling.

LED Lampen te zien en te koop bij Loods 5 en Depot 7

Een groot deel van onze lampencollectie is te koop in de woonwinkels van Loods 5 en Depot 7. Deze winkels hebben vestigingen in Zaandam, Sliedrecht, Amersfoort, Maastricht en Hulst. Hier zijn onze LED lampen te vinden. Maar ook prachtige industriele hanglampen, vloerlampen en tafellampen.