Ballon XXL LED Lamp - Kooldraad Rookglas (3-stappen dimbaar)

Product Code: 663583
Ballon XXL LED Lamp - Kooldraad Rookglas (3-stappen dimbaar)
€ 47,50
of
Omschrijving

Details

LED Lamp XXL - Ballon Rookglas

Deze XXL LED lichtbron is 30 cm hoog en 17 cm breed. De lamp heeft de vorm van een ballon. Door het gebruik van grijs rookglas krijgt de lamp een industriele uitstraling. Deze stoere LED lamp mag gezien worden en wordt vaak gebruikt in lampen met een open design of zonder lampenkap.

Dimbaar zonder dimmer

Deze grote LED lamp kan worden gedimd zonder wanddimmer, dankzij de 3-stappen dimfunctie. De installatie van een dure LED-dimmer is overbodig. Je kan direct je verlichting dimmen, dankzij deze Plug & Play oplossing.

Hoe werkt het?
Wanneer je 1 x op de muurschakelaar klikt krijg je het volle wattage (5W) van de lamp te zien. Wanneer je een 2e klikt krijg je een gedimde variant te zien (2,5W). En na een 3e keer drukken op de schakelaar krijg je de laagste en gezelligste variant van de Edison LED lamp te zien, namelijk 1W. Bij elke druk op de wandschakelaar wordt een lager lichtniveau getoond.

Vragen of advies over deze dimbare lamp?

Bel of WhatsApp naar (+31) 06-3029 1199, mail naar info@lampencompleet.nl Of gebruik het contactformulier op de contactpagina. Een groot deel van onze collectie is te zien in bekende woonwinkels in Nederland, zoals bij Loods 5 en Depot 7.

 

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Fitting E27
Breedte 170 mm
Hoogte 300 mm
Dimbaar 3-stappen dimbaar (zonder dimmer)
Wattage 1 / 2.5 / 5 watt
Kleur glas Rookglas
Vorm Design
Lumen onbekend
Kelvin 1800K
Soort lichtbron Kooldraad
Formaat - Lichtbron volgt nog
Fabrikant Nvt
Artikelnummer (fabrikant) Nvt
Energielabel Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten