Edison LED lamp - Kooldraad Amber (3-stappen dimbaar)

Product Code: 663525
Edison LED lamp - Kooldraad Amber (3-stappen dimbaar)
€ 19,95
of
Omschrijving

Details

Edison LED lamp - Kooldraad Amber (3-stappen dimbaar)

De Edison is een prachtig gevormde LED lamp. Het glas van is amber-kleurig. De lamp heeft een E27 fitting en is dimbaar zonder dimmer. Deze unieke en vintage LED lamp komt het beste tot zijn recht in een lamp met een open kap. Want deze mooie lamp mag gezien worden.

Dimbaar zonder dimmer

Deze Edison lamp kan worden gedimd zonder wanddimmer. Dankzij de 3-stappen dimfunctie. De installatie van een dure LED-dimmer is overbodig. Je kan direct je verlichting dimmen, dankzij deze Plug & Play oplossing.

Hoe werkt het?
Wanneer je 1 x op de muurschakelaar klikt krijg je het volle wattage (5W) van de lamp te zien. Wanneer je een 2e klikt krijg je een gedimde variant te zien (2,5W). En na een 3e keer drukken op de schakelaar krijg je de laagste en gezelligste variant van de Edison LED lamp te zien, namelijk 1W. Bij elke druk op de wandschakelaar wordt een lager lichtniveau getoond.

Vragen of advies over deze dimbare Edison lamp?

Bel of WhatsApp naar (+31) 06-3029 1199, mail naar info@lampencompleet.nl Of gebruik het contactformulier op de contactpagina. Een groot deel van onze collectie is te zien in bekende woonwinkels in Nederland, zoals bij Loods 5 en Depot 7.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Fitting E27
Breedte 64 mm
Hoogte 145 mm
Dimbaar 3-stappen dimbaar (zonder dimmer)
Wattage 1 / 2.5 / 5 watt
Kleur glas Goud / Amber
Vorm Edison
Lumen 120 Lumen
Kelvin 1800K
Soort lichtbron Kooldraad
Formaat - Lichtbron ST64 Edison / Rustica
Energielabel Nee