Fles XXL LED Lamp - Kooldraad Rookglas (3-stappen dimbaar)

Product Code: 663580
Fles XXL LED Lamp - Kooldraad Rookglas (3-stappen dimbaar)
€ 44,95
of
Omschrijving

Details

XXL LED lamp - Kooldraad Rookglas (3-stappen dimbaar)

Deze XXL LED lichtbron geeft elke lamp een industriële look. De lamp is namelijk gemaakt van grijskleurig rookglas. Door het rookglas en gebruik van de vintage kooldraad in de lichtbron is het een stoer en opvallend exemplaar. De lamp heeft de vorm van een omgekeerde fles en is 31 cm hoog. Voelt zich thuis in een hanglamp, vloerlamp of tafellamp met een open design, want deze lichtbron wil gezien worden.

Dimbaar zonder dimmer

Handig! Deze LED lichtbron is namelijk dimbaar zonder (wand)dimmer. De installatie van een speciale LED-dimmer is dus niet nodig.

Hoe werkt het? Druk 1 x op de lichtschakelaar en je ziet het volle wattage (5W) van de lamp. Druk nog een keer om een gedimde variant te zien (2,5W). En na een 3e keer drukken op de schakelaar krijg je de laagste variant te zien (1W.) Bij elke druk op de schakelaar wordt een lager lichtniveau getoond.

Vragen of advies?

Bel of WhatsApp naar (+31) 06-3029 1199, mail naar info@lampencompleet.nl Of gebruik het contactformulier op de contactpagina. Een groot deel van onze collectie is te zien in bekende woonwinkels in Nederland, zoals bij Loods 5 en Depot 7.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Fitting E27
Breedte 90 mm
Hoogte 310 mm
Dimbaar 3-stappen dimbaar (zonder dimmer)
Wattage 1 / 2.5 / 5 watt
Kleur glas Rookglas
Vorm Design
Lumen 20 - 50 - 100 Lumen
Kelvin 2000K
Soort lichtbron Kooldraad
Formaat - Lichtbron Nee
Fabrikant Nvt
Artikelnummer (fabrikant) Nvt
Energielabel Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten