Globe LED Lamp 125 mm - Kooldraad Helder (3-stappen dimbaar)

Product Code: 663522
Globe LED Lamp 125 mm - Kooldraad Helder (3-stappen dimbaar)
€ 24,95
of
Omschrijving

Details

LED Kooldraadlamp - Globe 125 mm (helder glas)

Deze kooldraad LED lamp is 125 mm breed. Door het heldere glas heeft de lamp een frisse uitstraling. De lamp lijkt op een vintage gloeilamp. Maar dankzij de LED technologie de lamp stukken zuiniger en gaat veel langer mee dan de ouderwetse gloeilamp. Deze ronde LED lamp staat perfect in een lamp waarbij de lichtbron zichtbaar is. De kooldraadlamp is namelijk te mooi om weg te stoppen.

Dimbaar zonder dimmer

De lamp kan worden gedimd zonder wanddimmer, dankzij de 3-stappen dimfunctie. Met deze lamp hoef je geen dure LED-dimmer te installeren. Je dimt de kooldraadlamp namelijk d.m.v. een reguliere lichtschakelaar. Je kan dus direct je verlichting dimmen, dankzij deze Plug & Play oplossing.

Hoe werkt het?
Wanneer je 1 x op de muurschakelaar klikt krijg je het volle wattage (5W) van de lamp te zien. Wanneer je een 2e klikt krijg je een gedimde variant te zien (2,5W). En na een 3e keer drukken op de schakelaar krijg je de laagste en warmste variant van de kooldraadlamp te zien, namelijk 1W. Bij elke druk op de wandschakelaar wordt een lager lichtniveau getoond!

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze dimbare LED Kooldraadlamp? Neem contact met ons op. We adviseren je graag en vrijblijvend. Bel of Whatsapp via (+31) 06 - 3029 1199, mail naar info@lampencompleet of gebruik het contactformulier.

Onze lampen worden ook verkocht in de winkels van Loods 5 en Depot 7. Zoek hier een winkel bij jou in de buurt.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Fitting E27
Breedte 125 mm
Hoogte 180 mm
Dimbaar 3-stappen dimbaar (zonder dimmer)
Wattage 1 / 2.5 / 5 watt
Kleur glas Helder
Vorm Globe
Lumen 120 Lumen
Kelvin 1800K
Soort lichtbron Kooldraad
Formaat - Lichtbron Nee
Energielabel Nee