Globe LED Lamp 80 mm - Kooldraad Helder (3-stappen dimbaar)

Product Code: 663514
Globe LED Lamp 80 mm - Kooldraad Helder (3-stappen dimbaar)
€ 19,95
of
Omschrijving

Details

LED Kooldraadlamp Helder glas - 80 mm (3-stappen dimbaar)

Deze LED kooldraadlamp gemaakt van helder glas lijkt op een vintage gloeilamp. Maar deze LED uitvoering van de kooldraadlamp is stukken zuiniger. De lamp is gemaakt van mooi, helder en rond glas. Deze lamp in de vorm van een bol past uitstekend bij een hang- of vloerlampen met een open kap of design waarbij de lichtbron zichtbaar is.

Geen dimmer nodig

Deze Globe LED lamp kan dimmen zonder (wand)dimmer. Je dimt de lamp door middel van een reguliere lichtschakelaar. Er hoeft dus geen elektricien aan te pas te komen om een speciale LED-dimmer te installeren.

Hoe werkt een 3-staps dimbare lamp?
Klik 1 x op een lichtschakelaar je ziet het volle wattage (5W) van de lamp. Wanneer je een 2e klikt krijg je een gedimde variant te zien (2,5W). Na een 3e keer drukken op de schakelaar krijg je de zachtste variant van de kooldraadlamp te zien, namelijk 1W. Bij elke druk op de lichtschakelaar wordt een lager lichtniveau getoond. Dus je kan eenvoudig zelf de sfeer in huis bepalen.

Ben je niet handig maar wil je wel eenvoudig en snel jouw lampen in huis dimmen? Dan is deze LED kooldraadlamp ideaal. Je kan Plug & Play dimmen!

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze Globe LED Kooldraadlamp? Neem contact met ons op. We adviseren je graag en vrijblijvend. Bel of Whatsapp via (+31) 06 - 3029 1199, mail naar info@lampencompleet of gebruik het contactformulier.

Onze lampen worden ook verkocht in de winkels van Loods 5 en Depot 7. Zoek hier een winkel bij jou in de buurt.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Fitting E27
Breedte 80 mm
Hoogte 120 mm
Dimbaar 3-stappen dimbaar (zonder dimmer)
Wattage 1 / 2.5 / 5 watt
Kleur glas Helder
Vorm Globe
Lumen 120 Lumen
Kelvin 1800K
Soort lichtbron Kooldraad
Formaat - Lichtbron Nee
Energielabel Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten