Globe LED Lamp 80 mm - Kooldraad Rookglas (3-stappen dimbaar)

Product Code: 663513
Globe LED Lamp 80 mm - Kooldraad Rookglas (3-stappen dimbaar)
€ 19,95
of
Omschrijving

Details

LED Kooldraadlamp Rookglas - 80 mm (3-stappen dimbaar)

Deze LED kooldraadlamp doet denken aan een ouderwetse vintage gloeilamp. Maar deze LED uitvoering is stukken zuiniger. De lamp is gemaakt van rookglas, ook 'smoked' glas genoemd. Dit glas heeft een gerookte, grijze look. Deze LED lamp mag gezien worden, dus perfect voor hang- of vloerlampen met een open kap of ontwerp.

Dimmen zonder dimmen

Het handige van deze kooldraad lamp is dat je 'm kan dimmen zonder (wand)dimmer. Je dimt de lamp door middel van een normale lichtschakelaar. Er hoeft dus geen elektricien aan te pas te komen om een dure LED-dimmer te installeren.

Hoe werkt het?
Wanneer je 1 x op de wandschakelaar klikt krijg je het volle wattage (5W) van de lamp te zien. Wanneer je een 2e klikt krijg je een gedimde variant te zien (2,5W). En na een 3e keer drukken op de schakelaar krijg je de laagste en warmste variant van de kooldraadlamp te zien, namelijk 1W. Bij elke druk op de wandschakelaar wordt een lager lichtniveau getoond. Dus je kan eenvoudig zelf de sfeer in huis bepalen.

Niet technisch maar wil je wel eenvoudig jouw lampen in huis dimmen? Dan is deze LED kooldraadlamp ideaal. Je kan Plug & Play dimmen!

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze Globe LED Kooldraadlamp? Neem contact met ons op. We adviseren je graag en vrijblijvend. Bel of Whatsapp via (+31) 06 - 3029 1199, mail naar info@lampencompleet of gebruik het contactformulier.

Onze lampen worden ook verkocht in de winkels van Loods 5 en Depot 7. Zoek hier een winkel bij jou in de buurt.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Fitting E27
Breedte 80 mm
Hoogte 120 mm
Dimbaar 3-stappen dimbaar (zonder dimmer)
Wattage 1 / 2.5 / 5 watt
Kleur glas Rookglas
Vorm Globe
Lumen 120 Lumen
Kelvin 1800K
Soort lichtbron Kooldraad
Formaat - Lichtbron Nee
Energielabel Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten