Losse lampenkappen

Onderstaande losse lampenkappen passen op vrijwel alle lampvoeten, pendels en plafondbalken. Maar passen uiteraard ook op onze losse voeten voor tafellampen en staande lampen. Of bevestig ze aan onze losse plafondbalken, pendels en ophangsystemen. Stel zelf een lamp op maat samen! Alle kappen worden met de handgemaakt in Nederland.

Wij kunnen ook lampenkappen op maat leveren, neem hiervoor contact met ons op. Bekijk onze lampen in de woonwarenhuizen van Loods 5 en Depot 7. Vind een winkel in de buurt.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Handgemaakte losse lampenkappen

Onze losse lampenkappen worden met de handgemaakt in Nederland. Dat is terug te zien in de mooie afwerking van de lamp. Het zijn prachtige kappen gemaakt van liuxe stoffen. Zeker weten of de stof en/of kleur van de kappen passen bij een interieurstijl, muurkleur of gordijnen? Vraag dan hier een gratis kleurenstaal aan. Met onze kappen creëert iedereen een prachtige hanglamp, tafellamp of vloerlamp.

Lampenkappen op maat

Op zoek naar specifieke maat of kleur lampenkap voor in huis of op kantoor? Onze losse lampenkappen kunnen wij ook op maat leveren. De kappen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en met een enkele of dubbele kap (voor een luxe uitstraling). Neem contact met ons op voor een kap op maat.

Gratis verzending & advies

De producten in onze webshop worden gratis verzonden. Advies nodig? Wij adviseren graag. Wij hebben jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche. Hierdoor weten wij exact welk formaat kap of lamp perfect past boven uw eettafel of salontafel. Of welke lampenvoet past bij de door u gewenste lampenkap.