Losse lampenkappen

Onderstaande universele lampenkappen kunnen los worden besteld. Deze losse lampenkappen passen op vrijwel alle lampvoeten, pendels en plafondbalken. Maar passen uiteraard ook op onze losse voeten voor tafellampen en staande lampen. Of bevestig ze aan onze losse plafondbalken, pendels en ophangsystemen. Stel zelf een lamp op maat samen! Zit de ideale lampenkap er niet bij? Wij kunnen ook lampenkappen op maat leveren, neem hiervoor contact met ons op.

Een groot deel van ons assortiment is te zien in de woonwarenhuizen van Loods 5 en Depot 7 door heel Nederland te zien. Vind een winkel in de buurt.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Handgemaakte losse lampenkappen

Onze lampenkappen worden met de handgemaakt in Nederland. Dat is terug te zien in de mooie afwerking van de lamp. Het zijn prachtige kappen gemaakt van hoge kwaliteit stof. Zeker weten of de stof en/of kleur van de kappen passen bij een interieurstijl, muurkleur of gordijnen? Vraag dan hier een gratis kleurenstaal aan. Met onze kappen creëert iedereen een prachtige hanglamp, tafellamp of vloerlamp.

Lampenkappen op maat

Op zoek naar specifieke maat of kleur lampenkap? Onze losse lampenkappen kunnen wij ook op maat leveren. De kappen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en met een enkele of dubbele kap (voor een luxe uitstraling). Neem contact met ons op voor een kap op maat.

Gratis verzending & advies

De producten in onze webshop worden gratis verzonden. Advies nodig? Wij adviseren u graag. Wij hebben jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche. Hierdoor weten wij exact welk formaat kap of lamp perfect past boven uw eettafel of salontafel. Of welke lampenvoet past bij de door u gewenste lampenkap.