Plafondbalk voor 2 Hanglampen (100 cm)

Product Code: 530001
Plafondbalk voor 2 Hanglampen (100 cm)
€ 99,95
of
Omschrijving

Details

Losse balk voor 2 hanglampen

Losse plafondbalk waaraan u zelf 2 lampenkappen kunt bevestigen. De balk wordt geleverd inclusief 2 pendels. Deze plafondbalk is 100 cm breed  en hieraan kan vrijwel elke lampenkap worden bevestigd.

Het snoer van de pendels aan de balk zijn van soepel transparant kunststof gemaakt. Het snoer wordt aan de bovenzijde door een metalen huls met stelschroef geleidt. Het snoer eindigt bij de metaalkleurige fitting in RVS look. Daarboven bevindt zich een metalen sierstangetje. Hierdoor hangt de lampenkap strak, sierlijk en netjes afgewerkt boven de tafel.

Door de extra lange snoeren is deze plafondbalk ook geschikt voor hoge plafonds.

Eenvoudige installatie

De plafondbalk wordt strak tegen het plafond geplaatst door middel van een brede strip. Om de lamp aan te sluiten is er bij de balk gebruik gemaakt van een deelbaar kroonsteentje. Bij het aansluiten gebruikt u eerst het eerste deel om aan de draden aan te sluiten. Hierbij kan de plafondbalk achterwege blijven. Zodat u uw beide handen kunt gebruiken om e.e.a. veilig aan te sluiten. Daarna schuift u het tweede deel van het kroonsteentje aan de andere vast. Nu kunt u de balk over de strip schuiven en de schroeven aandraaien. Zorg er voor dat u van tevoren de lengte van de snoeren ingesteld heeft. Werk het teveel aan snoer tussen de plafondbalk en de strip weg. Nu kunt u de lampenkappen bevestigen en genieten van uw lamp!

Afmetingen van de plafondbalk

Afmetingen: 100 x 8 x 3 cm.
Afstand tussen de snoeren: 70 cm
Lengte snoeren: maximaal 150 cm
Fitting: E27, maximaal 60 watt (wordt geleverd excl. lichtbronnen)

Nog geen bijpassende lampenkappen in huis? Bekijk hier onze bijpassende losse lampenkappen.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur rvs look
Lampenkap Afmeting Nee
Aantal kappen Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten