Plafondbalk voor 2 Hanglampen (100 cm)

Product Code: 530001
Plafondbalk voor 2 Hanglampen (100 cm)
€ 99,95
of
Omschrijving

Details

Losse balk voor 2 hanglampen / lampenkappen

Losse plafondbalk waaraan u zelf 2 lampenkappen of lampen kunt bevestigen. De balk wordt geleverd inclusief 2 pendels. Dit zijn snoeren met daaraan 2 x E27 fittingen. De plafondbalk is 100 cm breed. Hieraan kan vrijwel elke lampenkap aan worden bevestigd. Of hang er hippe vintage peertjes aan.

Transparante pendelsnoeren

De pendelsnoeren zijn gemaakt van soepel transparant kunststof. Het snoer wordt aan de bovenzijde door een metalen huls met stelschroef geleidt. Het snoer eindigt bij de metaalkleurige fitting in RVS look. Daarboven bevindt zich een metalen sierstangetje. Hierdoor hangt de lampenkap strak, sierlijk en netjes afgewerkt boven de tafel. Door de extra lange snoeren is deze plafondbalk ook geschikt voor hoge plafonds.

Eenvoudige installatie van de plafondbalk

De plafondbalk wordt strak tegen het plafond geplaatst door middel van een brede strip. Om de lamp aan te sluiten is er bij de balk gebruik gemaakt van een deelbaar kroonsteentje. Bij het aansluiten gebruikt u eerst het eerste deel om aan de draden aan te sluiten. Hierbij kan de plafondbalk achterwege blijven. Zodat u uw beide handen kunt gebruiken om e.e.a. veilig aan te sluiten. Daarna schuift u het tweede deel van het kroonsteentje aan de andere vast. Nu kunt u de balk over de strip schuiven en de schroeven aandraaien. Zorg er voor dat u van tevoren de lengte van de snoeren ingesteld heeft. Werk het teveel aan snoer tussen de plafondbalk en de strip weg. Nu kunt u de lampenkappen of lampen bevestigen en genieten van uw lamp!

Afmetingen van de plafondbalk

Afmetingen: 100 x 8 x 3 cm.
Afstand tussen de snoeren: 70 cm
Lengte snoeren: maximaal 150 cm
Fitting: E27, maximaal 60 watt (wordt geleverd excl. lichtbronnen)

Nog geen bijpassende lampenkappen in huis? Bekijk hier onze bijpassende losse lampenkappen.

Vragen of meer info?

Heb je vragen over deze plafondbalk? Neem contact met ons op. We adviseren je graag en vrijblijvend. Bel of Whatsapp via (+31) 06 - 3029 1199, mail naar info@lampencompleet of gebruik het contactformulier. Onze lampen worden ook verkocht in de winkels van Loods 5 en Depot 7. Zoek hier een winkel bij jou in de buurt.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur rvs look
Lampenkap Afmeting Nee
Aantal kappen Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten