Plafondbalk voor 3 lampen | In hoogte verstelbaar (120 cm)

Product Code: 530007
Plafondbalk voor 3 lampen | In hoogte verstelbaar (120 cm)
€ 114,95
of
Omschrijving

Details

Losse plafondbalk voor 3 lampen | Hoogte verstelbaar

Deze plafondbalk is 120 centimeter breed en is geschikt voor 3 losse lampen of losse lampenkappen. Een mooie en degelijk RVS balk om niet te grote hanglampen (rechts of taps) aan te bevestigen. De balk is in hoogte verstelbaar. De knelverstelring en de inbusschroefjes zorgen dat de balk op de perfecte hoogte blijft.

Zeer geschikt voor huizen met een plafondhoogte tot 265 cm.

Specificaties van de plafondbalk

Hoogte: Minimaal 73 cm en maximaal 106 cm (genoemde afmetingen zijn excl. lampenkappen)
Afstand tussen fittingen: 42 cm
220 v / max 60 watt

Installatie van de balk

Om de lamp aan te sluiten is er bij deze plafondbalk gebruik gemaakt van een deelbaar kroonsteentje. Bij het aansluiten gebruikt u eerst het eerste deel om aan de draden aan te sluiten. Hierbij kan de balk achterwege blijven, zodat u uw beide handen kunt gebruiken om alles veilig aan te sluiten. Daarna schuift u het tweede deel van het kroonsteentje aan de andere vast. Vervolgens kunt u de plafondbalk over de strip schuiven en de schroeven aandraaien. Zorg er uiteraard wel voor dat u van tevoren het frame op de juiste hoogte heeft ingesteld.

Lampenkappen voor aan de plafondbalk

Op zoek naar losse lampenkappen voor aan de balk? Bekijk ons assortiment aan kappen. Deze worden handgemaakt in Nederland. De lampenlappen zijn verkrijgbaar in linnen, organza en luxe linnen. Bekijk onze lampenkappen.

Vragen of advies?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via mail, telefoon of Whatsapp.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten