Plafondbalk voor 2 hanglampen (120 cm)

Product Code: 530002
Plafondbalk voor 2 hanglampen (120 cm)
€ 109,95
of
Omschrijving

Details

Losse balk voor 2 lampen (120 cm)

Extra lange plafondbalk van 120 cm breed. Hieraan kunnen 2 lampen(kappen) bevestigd worden. De balk wordt geleverd inclusief 2 pendels. Aan de balk kan vrijwel elke lampenkap worden bevestigd. Deze balk is zeer geschikt voor grote lampenkappen, doordat de pendels op 90 cm van elkaar afzitten.

Het snoer van de pendels aan de balk zijn gemaakt van soepel en transparant kunststof. Het snoer wordt aan de bovenzijde door een metalen huls met een stelschroef geleidt. Het snoer eindigt bij de metaalkleurige fitting in RVS look. Daarboven bevindt zich een metalen sierstangetje. Hierdoor hangen de lampenkappen altijd strak, sierlijk en netjes afgewerkt.

Door de extra lange snoeren is deze plafondbalk ook geschikt voor hoge plafonds.

Eenvoudige installatie

De plafondbalk wordt strak tegen het plafond geplaatst d.m.v. een brede strip. Om de lamp aan te sluiten is er bij de balk gebruik gemaakt van een deelbaar kroonsteentje. Bij het aansluiten gebruikt u eerst het eerste deel om aan de draden aan te sluiten. Hierbij kan de plafondbalk achterwege blijven. Zodat u uw beide handen kunt gebruiken om e.e.a. veilig aan te sluiten. Daarna schuift u het tweede deel van het kroonsteentje aan de andere vast. Nu kunt u de balk over de strip schuiven en de schroeven aandraaien. Zorg er voor dat u van tevoren de lengte van de snoeren ingesteld heeft. Werk het teveel aan snoer tussen de plafondbalk en de strip weg. Nu kunnen de lampen(kappen) worden bevestigd en is de lamp gereed.

Afmetingen van de plafondbalk (120 cm)

Afmetingen: 120 x 8 x 3 cm.
Afstand tussen de snoeren: 90 cm
Lengte snoeren: maximaal 150 cm
Fitting: E27, maximaal 60 watt (wordt geleverd excl. lichtbronnen)

Nog geen bijpassende lampenkappen in huis? Bekijk hier onze bijpassende losse lampenkappen.

 

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur rvs look
Lampenkap Afmeting Nee
Aantal kappen Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten