Plafondbalk voor 3 hanglampen (120 cm) - Met 3 pendels

Product Code: 530003
Plafondbalk voor 3 hanglampen (120 cm) - Met 3 pendels
€ 124,95
of
Omschrijving

Details

Plafondbalk met 3 pendels - Voor 3 lampenkappen

Deze losse plafondbalk heeft 3 pendels. Aan de pendels kan men zelf lampenkappen of globe ledlampen bevestigen. Met fittingen in RVS kleur.

In hoogte verstelbaar

Dankzij de extra lange pendelsnoeren is deze balk ook geschikt voor ruimtes met een hoog plafond. Dit snoer kan naar wens worden ingekort. Het pendelsnoer is gemaakt van soepel transparant kunststof.

Specificaties en afmetingen

Lengte: 120 cm
Afstand tussen de snoeren: 55 cm
220 volt /  Maximaal 60 watt.

Installatie van de plafondbalk

De snoer wordt aan de bovenzijde door een metalen huls met stelschroef geleidt. En eindigt bij de fittingen in RVS look. Met daarboven een metalen sierstangetje zodat de lampenkap strak, sierlijk en netjes afgewerkt boven de tafel hangt. De plafondbalk wordt strak tegen het plafond geplaatst door middel van een brede strip. Om de lamp aan te sluiten is er gebruik gemaakt van een deelbaar kroonsteentje. Bij het aansluiten gebruikt u eerst het eerste deel om aan de draden aan te sluiten. Hierbij kan de balk achterwege blijven zodat u uw beide handen kunt gebruiken om deze veilig aan te sluiten. Daarna schuift u het tweede deel van het kroonsteentje aan de andere vast. Nu kunt u de plafondbalk over de strip schuiven en de schroeven aandraaien. Zorg er uiteraard wel voor dat u van tevoren de lengte van de pendelsnoeren ingesteld heeft. Werk het teveel aan snoer tussen de balk en de strip weg. Nu kunt u de lampenkappen bevestigen en genieten van uw lamp.

Lampenkappen voor aan de plafondbalk

Op zoek naar losse lampenkappen voor aan de balk? Bekijk ons assortiment aan kappen. Deze worden handgemaakt in Nederland. De lampenlappen zijn verkrijgbaar in linnen, organza en luxe linnen. Bekijk onze lampenkappen.

Vragen of advies?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via mail, telefoon of Whatsapp.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur rvs look
Lampenkap Afmeting Nee
Aantal kappen Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten