Pendel Balk - Enkel Rond

Product Code: 530004
Pendel Balk - Enkel Rond
€ 22,95
of
Omschrijving

Details

Pendel Balk (Rond) - Voor 1 lamp

Deze losse pendel of plafondbalk is geschikt voor het bevestigen van een lampenkap of losse lichtbron.Het snoer is gemaakt van soepel transparant kunststof. De fitting (E27) is gemaakt in RVS look. De lampenkap of lichtbron hangt recht boven de tafel dankzij het metalen sierstangetje. Geschikt voor ruimtes met een hoog plafond, dankzij het exta lange snoer.

De ronde plaat die tegen het plafond wordt bevestigd is uiteraard groot genoeg om een plafondinbouwdoos af te dekken. De diameter van de plaat is 11 cm. Geschikt voor E27 (max 60 watt, 220 volt) lampen. Bekijk onze bijpassende trendy LED lichtbronnen.

Eenvoudige installatie

Om de lamp aan te sluiten is er bij de pendel balk enkel rond gebruik gemaakt van een deelbaar kroonsteentje, bij het aansluiten gebruikt u eerst het eerste deel om aan de draden aan te sluiten, hierbij kan de pendel balk achterwege blijven zodat u uw beide handen kunt gebruiken om veilig aan te sluiten. Daarna schuift u het tweede deel van het kroonsteentje aan de andere vast, nu kunt u de pendel balk over de strip schuiven en de schroeven aandraaien. Zorg er uiteraard wel voor dat u van tevoren de lengte van het snoer ingesteld heeft, en werk het teveel aan snoer tussen de pendel balk en strip weg. Nu kunt u de kappen of lampen bevestigen en genieten van uw lamp.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bezoek onze contactpagina.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur rvs look
Lampenkap Afmeting Nee
Aantal kappen Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten