Pendel balk - Enkel Vierkant

Product Code: 530005
Pendel balk - Enkel Vierkant
€ 22,95
of
Omschrijving

Details

Deze fraaie pendel is geschikt om elke hanglamp of lampenkap aan op te hangen. Of bevestig er een trendy industriele LED lamp aan. Door het extra lange snoer zeer geschikt in ruimtes met een hoog plafond.

Het snoer is van soepel transparant kunststof gemaakt. En wordt aan de bovenzijde door een metalen huls met stelschroef geleidt. En eindigt bij een metaalkleurige fitting in RVS look met daarboven een metalen sierstangetje zodat de lampenkap strak, sierlijk en netjes afgewerkt boven de tafel hangt.

De vierkante plaat die tegen het plafond wordt bevestigd is groot genoeg om de plafondinbouwdoos af te dekken.

Snelle installatie

Om de lamp aan te sluiten is er bij de pendel balk enkel vierkant gebruik gemaakt van een deelbaar kroonsteentje, bij het aansluiten gebruikt u eerst het eerste deel om aan de draden aan te sluiten, hierbij kan de pendel balk achterwege blijven zodat u uw beide handen kunt gebruiken om veilig aan te sluiten. Daarna schuift u het tweede deel van het kroonsteentje aan de andere vast, nu kunt u de pendel balk over de strip schuiven en de schroeven aandraaien. Zorg er uiteraard wel voor dat u van tevoren de lengte van het snoer ingesteld heeft, en werk het teveel aan snoer tussen de pendel balk en strip weg. Nu kunt u de kappen bevestigen en genieten van uw lamp.

 

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur rvs look
Lampenkap Afmeting Nee
Aantal kappen Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten