Over LampenCompleet.nl

Mijn passie voor verlichting is ontstaan uit jarenlange werkervaring in deze branche. Sinds het begin van dit millennium ben ik commercieel actief in de verlichtingsbranche. Waar ik voor sta is het leveren van producten van een goede en  degelijke kwaliteit en dat tegen een hele mooie prijs! Daarnaast bent u bij LampenCompleet verzekerd van een goede service. Graag denk ik met u mee en verleen ik u gratis advies wanneer u daar behoefte aan heeft. Kortom, bij Lampen Compleet doet u een eerlijke aankoop!

Gedurende de jaren heb ik ervaren dat klanten steeds meer de behoefte hebben om een lamp zelf samen te stellen. U kunt volop mixen en matchen wat betreft ophangsystemen, kappen in diverse formaten, materialen en kleuren. Om u een idee te geven van de mogelijkheden zijn in het assortiment veel verschillende combinaties opgenomen. De vele foto’s geven u een goed beeld van wat u in huis haalt. Behoefte aan persoonlijk advies? Bijvoorbeeld over de grootte van de lamp in verband met de grootte van de ruimte, welk formaat lamp het beste boven uw eettafel of salontafel past? Of twijfelt u over de keuze van een lichtbron? Neem gerust contact op, ik help u graag.

Lampen Compleet is uniek in het online aanbod. Uit enthousiaste samenwerkingen met leveranciers ontstaan steeds weer nieuwe ideeën die worden opgenomen in het assortiment. Veel van de lampen die te vinden zijn op de website, zijn ook te zien bij de winkels van Loods 5 en Depot Zeven.

Ik wens u veel plezier bij het kiezen van uw perfecte lamp!

Olav Bakker
Oprichter LampenCompleet.nl

Telefoon: 06-3029 1199
E-mail: info@lampencompleet.nl