Industriële Plafonnières

Onderstaand onze stoere en industriële plafonnières. De kleuren van deze plafondlampen zijn neutraal, hierdoor passen ze in ieder interieur. Deze plafonnières nemen weinig ruimte in. Veel gebruikte materialen voor deze lampen zijn metaal en staal. Dit geeft de lampen een robuuste look en maakt ze zeer kwalitatief en degelijk.

Onze industriële plafonnières zijn ook te zien en te koop woonwarenhuizen in heel Nederland. Zoals bij Loods 5 (Amersfoort, Sliedracht, Zaandam, Maastricht) & Depot 7 (Hulst).

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Industriële plafonnières

Een industriele woonstijl kenmerkt zich door stoere en soms rauwe woonaccessoires, meubels en verlichting. Soms met een doorleefde look. Het is gebaseerd op het interieur van fabrieken en pakhuizen uit de 19e en 20e eeuw. De kleuren zijn neutraal en soms wat grauw. Denk aan: grijs, zwart, wit, legergroen en donkerblauw. Veel voorkomende materialen zijn staal, leer, metaal, canvas, hout en beton. Leidingen hoeven niet weggewerkt te worden en bakstenen muren hoeven niet gestuct te worden. Daarnaast is een vloer met betonlook een perfecte en goedkope oplossing voor een trendy vloerbedekking. 

Welke plafonnières passen in een industrieel interieur?

Niet elke plafonniere past in een  industriële inrichting. Ga voor niet voor een te braaf exemplaar. Maar voor een gewaagde en in het oog springende variant. Het voordeel van een industriele plafonniere is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Je loopt er niet tegenaan, hierdoor kan de lamp niet beschadigen en ook niet onbelangrijk: je bezeert je niet. Want een plafonniere monteer je op zeer korte afstand van het plafond. Daarnaast zorgt een dergelijke plafondlamp voor functionele verlichting. Het licht wordt verdeeld over de woonruimte (bijv: woonkamer, gang, keuken, slaapkamer, eetkamer). Hierdoor is een industriele plafonniere dubbel effectief. Hij is niet alleen mooi maar zorgt ook nog eens voor goed licht in huis. 

Welke lichtbron bij een stoere plafonnière?

Veel van bovenstaande plafonnieres zien er nog mooier uit met een trendy globe LED lamp. Deze lampen zien eruit als grote ouderwetse gloeilampen. Globe lampen zijn vaak ook beschikbaar in een LED uitvoering.

Onze lampen collectie is te zien en te koop bij Loods 5 en Depot 7

Onze plafondlampen en plafonnieres in het echt bekijken? Dat kan. Een groot deel van onze collectie is te zien en te koop in woonwarenhuizen verspreid door heel Nederland. Bij alle vestigingen van Loods 5 (Amersfoort, Sliedrecht, Maastricht, Duiven en Zaandam). Maar ook bij Depot Zeven in Hulst (Zeeland).