Plafonnieres met stoffen kap

Onze stoffen plafonnières worden 100% met de handgemaakt in Nederland. De stoffen zijn van prachtige kwaliteit en de afwerking is strak. Onze plafonnières zijn te koop in stijlvol linnen en katoen. Vraag vrijblijvend een gratis kleurstaal aan van onze stoffen kappen. Dan weet u zeker dat de kleur past bij uw interieur. Onze lampen zijn ook te zien en te koop bij de Loods 5 en Depot 7 woonwinkels.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Plafonniere van stof

Onze plafonnieres worden gemaakt van linnen en katoen. Deze stoffen worden geselecteerd op kwaliteit. Daarnaast worden onze plafonnieres met de handgemaakt in Nederland. Wat het verschil is met andere kappen? De afwerking en de prachtige kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren: wit, zwart, taupe of donkergrijs. En zijn verkrijgbaar met of zonder blender. Een blender vermindert de inkijk naar de lichtbron / lamp. En zorgt voor mooi diffuus licht in huis. De blender worden voornamelijk in het wit geleverd omdat deze kleur het meest licht doorlaat.

Plafondlamp op maat?

Wij leveren ook plafonnieres op maat. Onze kappen worden met de handgemaakt. Dus zoek je een andere afmeting of een afwijkende kleur? Ook dit kan worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op, wij helpen graag.

In de winkel bekijken of kopen?

Onze plafonnieres van stof worden ook verkocht bij de woonwinkels van Loods 5 (Amersfoort, Sliedrecht, Duiven, Maastricht, Zaandam) en Depot 7 (Hulst).