Retournereren

Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om de perfecte lamp te vinden en te kopen. Daarom proberen wij u van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Zodat u de ideale lamp ontvangt die past bij uw verwachtingen.

Op onze website vindt u uitgebreide productinformatie, specificaties en zoveel mogelijk productfoto's. Daarnaast kunt u een gratis kleurenstaal aanvragen van onze lampen met stoffen kappen. Tevens is een groot deel van onze lampen collectie te zien en te koop in woonwarenhuizen door heel Nederland. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van gratis advies.

 

Kan ik een product retourneren?

Toch niet tevreden over uw bestelling? Dan kunt u uiteraard uw bestelling retourneren. Wij willen dat u 100% tevreden bent. Dat is geen loze belofte.
Heeft u een lamp besteld en voldoet deze niet aan uw wensen? Dant kunt u deze retour sturen. Daar doen wij niet moeilijk over.

Neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@lampencompleet.nl of bel 06 - 3029 1199 of gebruik ons contactformulier.

(Lichtbronnen kunnen helaas niet retour worden genomen.)

 

Wanneer ontvang ik mijn geld terug na het retoruneren?

 Het aankoopbedrag ontvang je zo snel mogelijk terug. Wij doen dit binnen 14 dagen nadat wij het product retour hebben ontvangen.