Industriële plafondspots

Stoere industriële plafondspots voor aan het plafond in de woonkamer, keuken, slaapkamer of eetkamer. Deze spots passen perfect in een industriële woonstijl. Ze zijn verkrijgbaar in trendy kleuren zoals grijs en zwart.

Een groot deel van onze collectie is te zien & te koop bij Loods 5 en Depot 7. Zoek een winkel bij jou in de buurt.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Industriele spots voor aan het plafond

U heeft een mooi industrieel en stoer interieur? En wenst optimale verlichting in huis of extra licht op specifieke plekken of hoeken? Dan zijn plafondspots ideaal. Ze hangen niet in de weg zoals een hanglamp, en men kan ze richten. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste en beste industriele plafondspots. Lampen in deze stijl passen ook mooi in een landelijk of modern interieur. Deze stoere en robuuste stijl is gebaseerd op de oude fabriekspanden uit de geschiedenis. Producten die daar werden gebruikt waren groot en stoer en moesten tegen een stootje kunnen. Materialen die veel werden toegepast zijn staal, metaal en beton. Dit materiaal-gebruik is ook terug te vinden in bovenstaande plafondlampen.

Dimbare LED spots

Of spots dimbaar zijn is afhankelijk van de gebruikte lichtbron en (wand)schakelaar. Bij onze lampen vindt u meer informatie hierover. Veel van onze plafondspots bevatten een dimbare (en vervangbare) LED lichtbron.

Lampen te zien bij diverse woonwarenhuizen

Soms is het moeilijk in te schatten of een lamp past bij een bepaald interieur. Wij begrijpen dat u daarom soms graag een lamp eerst in het echt bekijkt. Daarom is een groot deel van onze lampencollectie te zien en te koop bij verschillende woonwarenhuizen in Nederland. Bijvoorbeeld bij de vestigingen van Loods 5, Living for All en Depot Zeven. Bekijk hier de winkellocaties.