Vloerlampen met stoffen kap

Onze vloerlampen met stoffen lampenkappen zijn echte eyecatchers en passen in ieder interieur. De kappen van de vloerlampen zijn namelijk leverbaar in vrijwel iedere kleur, maat of model. Hierdoor vind je onze vloerlampen terug in veel woonkamers. Kies voor een kap in een rustige kleur zoals wit of zwart. Of laat de lamp extra opvallen door een dubbele stoffen lampenkap in een opvallende kleur zoals natuurlijk groen, chique paars of koninklijk blauw.

Bekijk onze vloerlampen bij Loods 5 en Depot Zeven

Een groot deel van onze collectie is te bewonderen en te koop bij enkele bekende woonwarenhuizen in Nederland. Onze vloerlampen zijn te zien bij de woonwinkels van Loods 5 & Depot 7. Klik hier voor de locaties en meer informatie.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Lampenkappen met de handgemaakt in Nederland

Onze producten staan bekend om de hoge kwaliteit en daar zijn we trots op. Wij doen er alles aan om deze kwaliteit te waarborgen. Zo worden de lampenkappen van onze vloerlampen met de handgemaakt in Nederland. Dat resulteert in een strakke en perfecte afwerking. De voeten van de staande lampen zijn geselecteerd op degelijkheid, stevigheid en functionaliteit. 

Stel zelf een vloerlamp met kap op maat samen

Bovenstaand een overzicht van enkele populaire vloerlampen met lampenkap. Zelf een vloerlamp samenstellen kan echter ook. We hebben een overzicht met verschillende kwalitatieve lampenvoeten. Selecteer in dit overzicht een mooie voet en selecteer vervolgens een bijpassende (dubbele) stoffen lampenkap in het gewenste materiaal, formaat en kleur. Wij leveren zonder meerprijs de lampenkap in bijna iedere gewenste kleur. Vraag hier vrijblijvend een gratis kleurenstaal aan. U kunt dan thuis kijken of de gewenste kleur past bij uw interieurstijl.

Welke staande lamp met welke lampenkap kan ik het beste kopen?

Twijfelt u nog of u voor de enkele, driepoot of verstelbare uitvoering van de lampenvoet gaat? Of welke maat lampenkap het meest geschikt is? Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Bel 06- 30 29 11 99 of mail naar info@lampencompleet.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina.