Benn Tafellamp | Rookglas (70 cm)

Product Code: 663475
Benn Tafellamp | Rookglas (70 cm)
€ 219,95
of
Omschrijving

Details

Benn Tafellamp - Staande rookglas tafellamp

De Benn tafellamp is een moderne zwarte tafellamp met een rookglas kap. Het frame is gemaakt van mat zwart metaal. De handgeblazen glazen kap ligt in het frame, deze tafellamp heeft een trendy en moderne uitstraling. Een unieke en schitterende lamp voor bijvoorbeeld op een laag dressoir of op de eettafel. Maar ook in de studeerkamer zal deze mooie tafellamp niet misstaan.

Transparant & uniek design

De Benn tafellamp is niet alleen een eye-catcher wanneer deze aanstaat. Maar ook wanneer de lamp uitstaat is ie prachtig om te zien. De glazen kap heeft dan een stoere antraciet (gerookt glas) kleur. Maar wanneer de lamp brandt blijkt deze tafellamp transparant te zijn. Het is dan een luchtige lamp waar men doorheen kan kijken.

Een mooie tafellamp en interieuraccessoire voor industriele en moderne interieurs.  Deze lamp leent zich uitstekend voor het gebruik van grote globe (LED) lichtbronnen.

Specificaties en afmetingen

Het glas heeft een doorsnede van 33 cm en de totale hoogte van de lamp is 70 cm. Er is ook een vloerlamp Benn verkrijgbaar, deze gebruikt dezelfde kap en is 115 cm hoog. 

->De Benn tafellamp wordt tijdelijk geleverd incl. Globe 95 mm Spiraal Amber lichtbron t.w.v. 16,95 <-

Vragen of advies?

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 06-3029 1199, mail naar info@lampencompleet.nl of gebruik het contactformulier op de contactpagina. De Benn tafellamp in de winkel bekijken? Een groot deel van ons assortiment is in verschillende woonwarenhuizen te zien en te koop. Zoals bijvoorbeeld bij Loods 5 en Depot 7.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Kleur Grijs (donker)
Lampenkap Afmeting Nee
Aantal kappen Nee

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten