Benn Vloerlamp | Antraciet Glas

Product Code: 663474
Benn Vloerlamp | Antraciet Glas
€ 284,95
of
Omschrijving

Details

Benn Vloerlamp- Design vloerlamp met glazen kap

De Benn vloerlamp is een moderne design vloerlamp. Het frame is gemaakt van mat zwart metaal. In dit frame bevindt zich de handgeblazen glazen kap. De Benn lamp ziet is niet alleen mooi om te zien wanneer deze aanstaat. Maar wanneer de lamp uitstaat is het ook een prachtig interieur element. Een unieke lamp voor bijvoorbeeld in de woonkamer.

Transparant  en uniek ontwerp

Wanneer de lamp is uitgeschakeld zie je de mooie antraciet (gun metal) kleur van de glazen kap. Wanneer de vloerlamp aanstaat ontdek je de transparantie van de kap en het mooie licht van de lamp. Door de glazen kap oogt de lamp luchtig, men kan door de lamp heenkijken.

Afmetingen en details van de vloerlamp

De glazen kap heeft een doorsnede van 33 cm. De totale hoogte van de lamp is 115 cm. Vloerlamp Benn leent zich uitstekend voor het gebruik van grote globe (LED) lichtbronnen. Er is ook een tafellamp model verkrijgbaar in deze serie. Deze gebruikt dezelfde kap en is 70 cm hoog. 

->De Benn vloerlamp wordt tijdelijk geleverd incl. Globe 95 mm Spiraal Amber lichtbron t.w.v. 16,95 <-

Vragen?

Wij helpen u graag. Wij zijn op werkdagen tot 19:00 bereikbaar. Neem contact met ons op: bel 06-3029 1199, mail naar info@lampencompleet.nl of gebruik het contactformulier op de contactpagina. De Benn vloerlamp in de winkel bekijken? Een deel van ons assortiment is in woonwinkels door heel Nederland te zien: zoals bij Loods 5, Living for All en Depot 7.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten