Seventy Hobby Vloerlamp - Zwart

Product Code: 663504
Seventy Hobby Vloerlamp - Zwart
€ 119,95
of
Omschrijving

Details

Seventy Hobby vloerlamp

De Seventy Hobby vloerlamp is een opvallende staande lamp in vintage & industriele stijl. Dankzij de knikarm met 2 veren is deze staande lamp eenvoudig in hoogte en diepte verstelbaar. De kap van de lamp is kantelbaar.

De lamp is uitgevoerd is mat zwart metaal. De kap heeft een goudkleurige binnenkant. Dit geeft de lamp een warme en stijlvolle uitstraling. Door het gebruik van metaal is dit een degelijke, stevige en stoere vloerlamp

Tijdloos design: uitvergrote klassieke bureaulamp

Deze staande lamp heeft een tijdloos ontwerp. Want hij lijkt op een uitvergote versie van de klassieke bureaulamp, oftewel een XL burealamp! Door de gouden kleur aan de binnenzijde van industriele kap en het unieke ontwerp is deze lamp de must-have van dit seizoen!

Specificaties

Hoogte: 180 cm
Breedte: 75 cm
Kabellengte: 190 cm
Hoogte van de kap: 29 cm
Diameter van de kap: 38 cm
Diameter van de vloerplaat: 35 cm
Aan- en uitschakelen: Voetschakelaar
Fitting: E27 / 60W (Goed om te weten: een lichtbron is niet inbegrepen)

Vragen of deze lamp in de winkel bekijken?

Wij helpen graag. Wij zijn op werkdagen tot 19:00 bereikbaar. Neem contact met ons op: bel of Whatsapp naar 06-3029 1199, mail naar info@lampencompleet.nl of gebruik het contactformulier op de contactpagina. Deze industriele vloerlamp in de winkel bekijken? Een groot deel van onze collectie is in woonwinkels door heel Nederland te zien: zoals bij de woonwinkels van Loods 5 en Depot 7.

Kenmerken

Aanvullende Informatie

Lichtbron meegeleverd? Nvt
Fitting Nvt
Max. wattage Nvt
Elektrische vereisten Nvt
Kleur Zwart

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderstaande producten