Gratis verzending vanaf €24,95
Op werkdagen voor 12:00 besteld? Vandaag verzonden!
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
30 dagen bedenktijd

Nieuw: Steady Bow Wandlamp

Nieuw in ons online assortiment is: de Steady Bow Wandlamp. Hij was al te zien en te koop bij de woonwinkels van Loods 5 en Depot Zeven. En is nu ook verkrijgbaar via onze webshop.

Wat maakt de Steady Bow zo populair?

Nou, dit lampje is minimalistisch en stoer ineen! Het mat zwarte metaal geeft 'm een ruw randje. Maar het simpele en strakke ontwerp maakt 'm compact en makkelijk te combineren en te plaatsen. Daarom is deze wandlamp razend populair. En de prijs is ook nog eens heel vriendelijk, namelijk slechts 14,95!

Deze wandlamp wordt geleverd zonder lichtbron. Hierdoor kan je zelf een bijpassende lichtbron kiezen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: Globe, Edison, Peer, Kogel, Buis en Design. Daarnaast kan je kiezen uit een lichtbron met kooldraad, staafjes of spiraal.

Op de productfoto's van de Steady Bow zie je een Globe lichtbron met spiraal gemaakt van rookglas (smoke glass).

Industriele Wandlamp - Steady Bow

De lichtbron maakt de lamp!

Veel lampen hebben tegenwoordig een open design. Dat betekent dat de lichtbron zichtbaar is. Vroeger werden 'peertjes' als lichtbron gebruikt. Maar tegenwoordig zijn er verschillende trendy lichtbronnen verkrijgbaar in verschillende kleuren glas: amber (goudkleurig), rookglas (smoked glas) of helder glas. En deze zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen.

XXL LED Lamp Globe

Advies nodig bij het kiezen van de juiste verlichting?

Wij helpen je graag, neem contact met ons op. We hebben jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche en kunnen je voorzien van tips en gratis advies. Of bezoek ons in de Loods 5 of Depot Zeven woonwarenhuizen.

© Copyright 2024 Lampencompleet