Gratis verzending vanaf €24,95
30 dagen bedenktijd
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Lampenwinkel Sliedrecht

Lampenwinkel in Sliedrecht

Lampenwinkel in Sliedrecht

LampenCompleet.nl verkoopt lampen online en in de winkels van Loods 5. In Sliedrecht vind je ook een Loods 5 winkel. In deze vestiging hebben wij een eigen lampenwinkel ingericht. Hier vind je een groot deel van onze verlichtingscollectie. Het aanbod is zeer divers en wisselt regelmatig. Je vindt er plafondlampen, stalampen, tafellampen, vintage LED lampen en wandlampen. Onze lampen worden geselecteerd op kwaliteit. En onze stoffen lampenkappen worden daarom 100% met de hand gemaakt in Nederland. Dat zie je terug in de prachtige afwerking.

Voor een industrieel, landelijk en modern interieur

Veel van onze lampen zie je terug in woonmagazines en woonprogramma’s op TV. Wij zijn de eerste met nieuwe trends en hippe stijlen. Onze hanglampen, vloerlampen en plafonnières passen perfect in een landelijke, industriële, moderne en stoere inrichting.

Lamp op maat?

Al lang op zoek naar die ene lamp? Wij denken graag met je mee. Onze lampenkappen en plafondbalken zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Zeker weten dat onze stoffen kappen passen in jouw interieur en matchen bij je bank, gordijnen of kleur op de muur? Vraag dan een gratis kleurstaal aan, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Over Loods 5 in Sliedrecht

Onze lampenwinkel bevindt zich in het pand van Loods 5 in Sliedrecht. Je kan er ook terecht voor een lekkere lunch of koffie. Je kan er gratis voor de deur parkeren. Sliedrecht ligt op slechts 15 minuten rijden van Dordrecht en Gorinchem en op 20 min rijden vanaf Barendrecht. De winkel ligt direct aan de A15.

Adresgegevens

Loods 5 – Sliedrecht
Leeghwaterstraat 69
3364 AE Sliedrecht

Openingstijden
Maandag t/ m vrijdag: 10:00 tot 17:30
Zaterdag: 10:00 tot 17:30
Zondag: Gesloten

Bekijk deze winkel op de kaart:

© Copyright 2021 Lampencompleet