Gratis verzending vanaf €24,95
Op werkdagen voor 12:00 besteld? Vandaag verzonden!
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
30 dagen bedenktijd

Lampenwinkel in Hulst (Zeeland)

Hulst Lampenwinkel

In woonwarenhuis Depot Zeven in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) vind je onze lampenwinkel. Hier is een heel groot deel van onze lampencollectie te vinden. Depot Zeven bevindt zich aan de Industrieweg 2 in Hulst.

De winkel is 7 dagen per week geopend. Dus ook op zondag. Onze lampen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit. Onze lampenkappen worden bijvoorbeeld met de hand in Nederland gemaakt. Dat is terug te zien in de perfecte afwerking van de kappen.

Hanglampen, lampenkappen tot vloerlampen en plafonnières.

Wij bieden een ruime keuze aan lampen. Denk aan: hanglampen, staande lampen, plafonnières, plafondlampen en tafellampen. De stijl varieert van landelijk tot industrieel en modern.

Wij leveren ook lampen op maat. Ziet u in de winkel een mooie lamp, maar had deze net in een andere kleur moeten zijn of een maatje groter of kleiner? Dat kan. Neem contact met ons op, wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfect lamp.

Lampen zaak in Hulst (in Zeeland bij Belgie en Antwerpen)

Bezoek onze lampenwinkel:

Bekijk onze lampen in het echt en breng een bezoek woonwarenhuis Depot Zeven in Hulst. Je kunt er gratis voor deur parkeren.

Veel producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor je ze direct mee naar huis kan nemen. De winkel bevindt zich vlakbij de Belgische grens. Sint-Niklaas is een 30 minuten rijden, Antwerpen ligt op 40 minuten rijden.

Adres
Depot Zeven
Industrieweg 2
4561 GH Hulst

Parkeren
Gratis voor de deur

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 10:00 tot 18:00 uur

Locatie van de winkel:

 

Lampenwinkel bij Uden? Of andere winkel in de buurt?

© Copyright 2024 Lampencompleet