Gratis verzending vanaf €24,95
Op werkdag voor 12:00 besteld? Zelfde dag verzonden
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
30 dagen bedenktijd

Lampenwinkel in Maastricht

Onze lampen in het echt bekijken? Een groot deel van onze lampencollectie is zien en te koop Verlichting Lampen Winkel Maastrichtin onze lampenwinkel in Maastricht. In de nieuwste vestiging van Loods 5 in Maastricht hebben wij een eigen LampenCompleet winkel ingericht. De locatie is uniek: deze Loods 5 vestiging bevindt zich namelijk in de oude  Sphinx fabrieken. Op loopafstand van het centrum van Maastricht.

Je vindt hier stoere, industriële en moderne hanglampen, plafonnières, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. Daarnaast verkopen wij lampen met prachtige lampenkappen. Deze kappen worden met de handgemaakt in Nederland. Dat zie je terug in de mooie kwaliteit en afwerking. Zien is geloven!

Van hanglampen, plafondlampen, staande lampen tot bureaulampen

Ons lampen-assortiment is zeer divers. Wij volgen de laatste trends op de voet en hebben als eerste de nieuwe verlichtingstrends in de winkel. Ons assortiment bestaat uit vloerlampen, leeslampen, hanglampen, plafonnières, tafellampen tot wandlampen. Die perfect passen in een landelijke, stoere, industriële, moderne of vintage woonstijl.

Liever een lamp op maat?Lampenwinkel in Maastricht

Een mooie lamp in de winkel gezien? Maar toch een andere kleur of formaat nodig? Wij denken graag met u mee, en veel lampen zijn volledig op maat leverbaar. Kies zelf een mooie plafondbalk of pendel. Kies het aantal gewenste lampenkappen, formaat van de kappen, kleur en stof. Of hang er trendy LED lichtbronnen aan met spiraal of kooldraad. Op deze manier kunt u zelf de ideale lamp samenstellen. Thuis nog rustig controleren of de gewenste kleur wel past bij uw eethoek, gordijnen of bank? Vraag een gratis kleurenstaal aan, dan komt u komt niet voor verrassingen te staan.

Gegevens van de winkel

Adres
Loods 5
Sphinxcour 5
6211 XZ Maastricht

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: 12:00 tot 17:00

Parkeren
Naast de winkel ligt parkeerterrein: Q-Park Sphinxterrein.

Koffie en lunch
Moe geworden van het shoppen of trek gekregen? Je kan hier terecht voor een kop koffie of een lekkere lunch.

Bekijk de locatie op de kaart:

Bekijk ook onze andere lampenwinkels.

© Copyright 2022 Lampencompleet