Gratis verzending vanaf €24,95
30 dagen bedenktijd
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Lampenwinkel in Duiven

Lampenwinkel Duiven

Lampenwinkel in Duiven: LampenCompleet

Op zoek naar leuke lampen in Duiven? Bezoek onze lampenwinkel in de Loods 5 vestiging in Duiven (vlakbij Arnhem). Deze vestiging is uitstekend bereikbaar en bevindt zich op bedrijventerrein Nieuwgraaf, langs de A12.

Een groot deel van onze online collectie is ook te zien en te koop bij onze lampenwinkel in Loods 5. Er zijn diverse soorten en stijlen te vinden. Denk aan industriele hanglampen, landelijke plafondlampen, moderne vloerlampen en industriële plafonnières. Maar ook spots, leeslampen, wandlampen, losse plafondbalken en LED gloeilampen.

100% handgemaakte kappen in NL

Wij selecteren onze lampen op kwaliteit en laatste interieurtrends. Zo volgen wij de laatste trends volgens woonmagazines en woonbeurzen in binnen- en buitenland. Daarnaast worden onze lampen met stoffen lampenkappen met de handgemaakt in Nederland. Dat is terug te zien in de strakke afwerkingen en prachtige stoffen. Ook onze andere lampen zijn gemaakt van degelijke materialen. Bekijk onze lampen in de winkel en raak overtuigd!

Van hanglampen, staande lampen tot plafonnières

Bovenstaande foto geeft een impressie van onze winkel. Echter het assortiment wijzigt regelmatig om continue. Wij zorgen dat onze collectie altijd up-to-date is met de laatste trends. Wij verkopen niet alleen plafondlampen. stoffen plafonnières, staande lampen, tafellampen in moderne, stoere, industriële, moderne en landelijke stijlen… maar meer. Veel meer! Bekijk ons assortiment in de winkel of bestel online in onze webshop (gratis thuisbezorgd).

Winkelgegevens

Loods 5
Cartograaf 14
6921 EZ Duiven

Openingstijden
Elke dag van 10:00 tot 17:30 (ook op zondag open)

Parkeren
Gratis onder de winkel

Winkelrestaurant
In de winkel bevindt zich een gezellig restaurant. Er is een lunch en drankenkaart aanwezig.

Bekijk de winkel op de kaart

© Copyright 2021 Lampencompleet