Lichtbronnen

Een LED lamp is een onmisbaar onderdeel van een lamp. Deze lichtbron bepaalt hoeveel licht en welke kleur licht een lamp geeft. Onze LED lampen lijken op de vintage gloeilampen. Maar zijn veel zuiniger en gaan langer mee. Daarnaast zijn veel lampen dimbaar en verkrijgbaar in modellen als: Globe, Edison, Kogel en Buis. Ook te koop bij Loods 5 en Depot 7.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wat is een Globe LED lamp?

Een Globe LED lamp is een lamp in de vorm van grote bol. Deze ronde lamp is een eye-catcher. En staat perfect in de lampen zonder lampenkap of met een open design. Verkrijgbaar in 3 kleuren, namelijk: rookglas, amber/goud en helder glas. En in 3 breedtes: 80 mm, 95 mm en 125 mm.

Wat is een Edison LED lamp?

De Edison lamp komt aan zijn naam dankzij de legendarische Thomas Edison. Zijn naam is verbonden aan de utvinding van de gloeilamp. Het is model van de lamp loopt richting de fitting taps toe. De lamp is verkrijgbaar als kooldraadlamp en met spiraal. De variant met amber-kleurig glas is een van de favorieten.

Wat is een Peer LED lamp?

Dit is de opvolger van de ouderwetse gloeilamp, die we voor 2012 allemaal in huis hadden. Door het verbod op deze lampen, i.v.m. milieu en energieverbruik, mogen de ouderwetse peertjes nergens meer verkocht worden. Echter zijn de lampen in peer-model op onze site allemaal voorzien van LED-technologie. Dus zeer zuinig in gebruik, varierend van 2 tot 8 watt. Daarnaast zijn ze vaak ook nog dimbaar, en dan nog zuiniger in gebruik.

Dimbaar

Veel van onze lampen zijn dimbaar. Er zijn LED lampen die dimbaar zijn i.c.m. met een dimmer op de muur. Maar er zijn ook lampen waarbij een dimmer overbodig is. Deze zijn superhandig. Want je hoeft geen prijzige LED dimmer te installeren. Deze lampen kan je vinden onder de term '3-staps dimbaar'. De lampen worden gedimd door middel van de standaard lichtschakelaar op de muur. Elke keer wanneer je deze indrukt verschijnt er een andere lichtsterkte. Er zijn 3 verschillende standen mogelijk.