Gratis verzending vanaf €24,95
Op werkdagen voor 12:00 besteld? Vandaag verzonden!
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
30 dagen bedenktijd

Over Lampencompleet

Lampencompleet.nl is opgericht door Olav Bakker. Na jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche is hij in december 2012 gestart met de webshop Lampencompleet.nl. Het meedenken met klanten en eerlijke advies heeft geleidt tot de groei van het bedrijf. Inmiddels is het verlichtingsassortiment ook te zien en te koop bij woonwarenhuizen in heel Nederland, zoals bij Loods 5 en Depot Zeven.

team_lampencompleet

Ons assortiment

Onze lampen worden geselecteerd op kwaliteit, zijn gemaakt van degelijke materialen en zijn mooi afgewerkt. Veel van onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij staan achter ons assortiment en onze producten. Wij zijn pas tevreden, als onze klanten dat zijn.

Duurzaam verzenden

Door met zijn allen kartonnen dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontzien. Daarom hergebruiken we bijna al het verpakkingsmateriaal wat wij binnen krijgen. Ook dozen met reclame van één van onze merken. Het kan dus voorkomen dat je je bestelling binnen krijgt in een doos van bijvoorbeeld Lucide of Calex. Het gaat immers om het product ín de doos, en niet om een fancy verpakking die je toch bij het oud papier gooit, toch?

 

Voor bedrijven en particulieren

Wij leveren dagelijks lampen en lichtbronnen aan particulieren en bedrijven in Nederland en België. Zoekt u een grote hoeveelheid lampen of een advies op maat voor uw bedrijf? Neem contact op met het Lampencompleet.nl team. Wij denken graag met u mee!

Veel shopplezier op onze site!

Namens team Lampencompleet

© Copyright 2024 Lampencompleet