Gratis verzending vanaf €24,95
30 dagen bedenktijd
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Lampenwinkel in Uden

Lampenwinkel Uden

Lampenwinkel in Uden

Een deel van de lampencollectie van Lampencompleet.nl is te zien en te koop bij winkels door heel Nederland. Wij zijn een webshop gevestigd in Oss, vlakbij Uden. Onze collectie is te zien bij de lampenwinkels in de Loods 5 en Depot Zeven winkels. Hier is een greep uit onze ruime collectie te vinden. Onze lampen onderscheiden zich door de mooie afwerking en hoge kwaliteit. Onze lampenkappen worden met de handgemaakt in Nederland.  Zoek een winkel in de buurt. 

Hanglampen, staande lampen, wandlampen, plafondlampen

Onze lampencollectie bestaat o.a. uit plafondlampen, hanglampen, vloerlampen, wandlampen, leeslampen, tafellampen en plafonnières. Onze lampen passen in vrijwel iedere interieurstijl van landelijk, klassiek, modern tot industrieel en vintage.

Lampen op maatkleurenstaal

We weten hoe moeilijk het is om dé ideale lamp te vinden. Ziet u een mooie lamp in onze lampenwinkel maar is deze net in de verkeerde kleur of maat? Geen paniek! Een groot deel van onze lampen kan op maat worden geleverd. U kiest simpelweg een pendel / plafondbalk en een lampenkap in een mooie kleur en geschikt formaat. En stelt op deze manier een lamp op maat samen. Thuis nog even dubbelchecken of de kleur wel past bij het behang, gordijnen of bankstel? Vraag een gratis kleurenstaal aan en u komt niet voor verrassingen te staan.

© Copyright 2021 Lampencompleet