Gratis verzending vanaf €24,95
Op werkdagen voor 12:00 besteld? Vandaag verzonden!
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
30 dagen bedenktijd
herman-hanglamp-zwart-lampencompleet4

Een kookeiland zien we steeds vaker terug komen in de hedendaagse interieurs. Het is ruimtelijk en zo kook je gezellig met jouw partner of vrienden aan de bar, of je houdt tegelijkertijd een oogje in het zeil met kinderen in huis. Maar hoe verlicht je zo'n kookeiland nou optimaal? Wij vertellen je er hieronder meer over.

 

Spots

Een voordehandliggende en populaire oplossing zijn spots. Handig in gebruik omdat je ze vaak kunt draaien en/of kantelen en zo precies kunt aanlichten wat je wilt.  Heel handig boven een kookeiland! Kies voor een armatuur met meerdere spots zodat je meerdere kanten kunt aanlichten.

Rookglas Hanglamp - Lonne

Hanglampen

Boven een kookeiland zijn ook hanglampen zeker geschikt. In de hedendaagse keukens wordt veel gebruik gemaakt van een afzuigsysteem in het kookgedeelte waardoor je alle ruimte boven het eiland over hebt voor een echte eyecatcher. Is dit bij jou ook het geval? Bekijk dan hieronder een aantal geschikte hanglampen:

Een lastige keuze tussen spots of hanglampen? Dan hebben we een goed alternatief! Namelijk een hanglamp met spots. Makkelijk toch?! Een ideale combinatie voor boven een kookeiland.
Decoreer mooie kookboeken, kruiden of je mooiste glazen op de Herman hanglamp.

 

© Copyright 2024 Lampencompleet