lampenwinkel in maastricht

Lampenwinkel in Maastricht

Onze lampen in het echt bekijken? Een groot deel van onze lampencollectie is zien en te koop in onze lampenwinkel in Maastricht. In de nieuwste vestiging van Loods 5 in Maastricht hebben wij een eigen LampenCompleet winkel ingericht. Je vindt hier stoere, industriele en moderne hanglampen, plafonnieres, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. Daarnaast verkopen wij lampen met prachtige lampenkappen. Deze kappen worden met de handgemaakt in Nederland. Dat zie je terug in de mooie kwaliteit en afwerking. Zien is geloven!

Van hanglampen, plafondlampen, staande lampen tot bureaulampen

Ons lampen-assortiment is zeer divers. Wij volgen de laastste trends op de voet en hebben als eerste de nieuwe verlichtingstrends in de winkel. Ons assortiment bestaat uit vloerlampen, leeslampen, hanglampen, plafonnieres, tafellampen tot wandlampen. Die perfect passen in een landelijke, stoere, industriele, moderne of vintage woonstijl. 

Liever een lamp op maat?

Een mooie lamp in de winkel gezien? Maar toch een andere kleur of formaat nodig? Wij denken graag met u mee, en veel lampen zijn volledig op maat leverbaar. Onze lampen met lampenkappen zijn bijvoorbeeld volledig zelf samen te stellen. Kies zelf een mooie lampenvoet of plafondbalk. Kies het aantal gewenste lampenkappen, formaat van de kappen, kleur en stof. Op deze manier kunt u zelf de ideale lamp samenstellen. Thuis nog rustig controleren of de gewenste kleur wel past bij uw eethoek, gordijnen of bank? Vraag een gratis kleurenstaal aan, dan komt u komt niet voor verrassingen te staan.

Gegevens van de winkel

Adres
Loods 5
Sphinxcour 5
6211 XZ Maastricht

Openingstijden
Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 tot 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 18:00

Parkeren
Naast de winkel ligt parkeerterrein: Q-Park Sphinxterrein.

Koffie en lunch
Moe geworden van het shoppen of trek grekregen? Je kan hier ook terecht voor een kop koffie of een lekkere lunch.  

Bekijk de locatie op de kaart